Велинград - online - Дневен център отпразнува 7 години 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дневен център отпразнува 7 години
Публикувано 2016-04-05 09:13:55 от Темпо

На 31 март 2016 г. Дневният център за възрастни хора с увреждания във Велинград навърши 7 години. Седмицата е число от духовен порядък, каза в емоционалното си слово директорката на центъра Ели Янева-Зисова и подчерта: “В този момент дневният център вече няма нужда от реклама. Неговата дейност се знае сред велинградската общественост.
Докато в началото ние си търсехме ползватели, сега вече хората сами ни намират. В момента капацитетът е пълен - 35 човека има и трима чакащи. Този факт сам по себе си говори за добре свършена работа и не само това! Ние наричаме ползвателите приятели. Обичаме ги и ги обгрижваме. В този смисъл седмицата е символ на сплотеност и се смята за добър знак в отношенията в семейството. А ние сме едно голямо семейство и отношенията между персонал и ползватели са чудесни.” Директорката благодари на целия персонал на центъра и посочи две важни задачи: закупуването на 28 или 32-местно рейсче с падащо стъпало и място за инвалидни колички и най-голямата мечта - построяването на втория етаж, където ще има голяма зала за общите мероприятие, кухненски бокс за клуб “Вкусно”, кабинет по трудотерапия.
Тържеството по случай рождения ден на дневния център уважи кметът на общината Костадин Коев, който бе посрещнат с домашно изпечена от потребителите питка и китка за здраве. Под ръководството на Елена Павлова беше изнесена програма, разказваща за живота в дневния център. Поздравления поднесоха Радка Данаилова и Екатерина Шулева, след което кметът К. Коев и директорката Ели Янева-Зисова духнаха свещичките на тортата с най-добри пожелания за бъдещето на тази толкова нужна за възрастните хора с увреждания институция в нашия град.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай