Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.16
Публикувано 2016-04-05 09:46:37 от Темпо

МИГ На 29 март в Белово се проведе общо събрание на Местната инициативна група “МИГ - Белово, Септември, Велинград”. Делегатите, сред които кметът на община велинград Костадин Коев и колегите му от Септември и Белово, приеха годишен доклад и финансов отчет за 2015 г. За нов член на Управителния съвет от квотата на Велинград бе приет Костадин Шулев.


ПОЖАР Пожар в дърводелска фабрика във Велинград, собственост на кмета Костадин Коев, нанесе значителни материални щети. Причините за пожара се изясняват, като по първоначални данни не става въпрос за умишлен палеж.

ДОСТЪП По покана на Султанка Петрова - народен представител от Патриотичния фронт, директорът на дирекция “Социални и хуманитарни дейности“ от Община Велинград Мария Маркова присъства на работна среща в Народното събрание по проблемите на хората с увреждания. Обсъдено е монтирането на рампи във всички обществени сгради, като община Велинград е поела ангажимент в най-кратък срок да започне изграждането на помощни съоръжения за осигуряване достъп на хората с увреждания.

ТУРИЗЪМ Директорът на дирекция “Икономическа политика и туризъм” в Община Велинград Цвета Спасова и Снежана Велева и Георги Куманов - директор и етнолог в Историческия музей, взеха участие във Втората конференция “Културен и религиозен туризъм” в София. В работата на форума се включиха представители на музеи и туроператори от страната.

ПОКАНА Дорковският фолклорен ансамбъл “Овчарска песен” получи покана да участва в концерта по случай 90-годишнината на известния български хореограф Иван Тодоров, който е сред приятелите и журито на ежегодния фестивал за автентичен фолклор в Дорково. Юбилейният концерт ще се състои на 6 април в музикалния театър “Стефан Македонски” в столицата.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води