Велинград - online - РИОСВ глобява тримата кметове в община Сърница 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

РИОСВ глобява тримата кметове в община Сърница
Публикувано 2016-04-12 10:20:26 от Темпо

През март експертите на РИОСВ - Пазарджик извършиха 80 проверки в 61 обекта, отчетоха от инспекцията. Сред наложените санкции са осем наказателни постановления за нарушения на Закона за управление на отпадъците и Закона за водите.

На собственика на ваканционно селище “Ива“ на язовир Доспат е наложена имуществена санкция от 2000 лв. по Закона за водите за това, че зауства в язовира отпадъчни води без разрешително. Глоба от 2000 лв. е наложена на кмета на Община Сърница за неизпълнено предписание - почистване на терени, замърсени с отпадъци. Кметовете на селата Побит камък и Медени поляни са глобени с по 1400 лв. Санкциите са за допуснати нерегламентирани замърсявания на брега и коритото на река Доспатска и покрай общинските пътища, както и че не са създали необходимата организация за предотвратяване образуването на незаконни сметища.
На 7 април експерти на РИОСВ провериха и сигнал за нерегламентирано разкомплектоване на автомобили на брега на яз. “Доспат” в присъствието на зам.-кмета на община Сърница Халил Байрактар. В неограден затревен общински имот са констатирани две неразкомплектовани, излезли от употреба моторни превозни средства без номера, един разкомплектован автомобил и купчина нарязани метални части от тавани, капаци и врати от автомобили, чийто собственик не е открит и установен. Няма разпиляване на отпадъци и замърсяване с нефтопродукти. На кмета на общината са дадени предписания да организира предаването на отпадъците на площадка за съхранение или на център за разкомплектоване и да осъществява необходимия контрол за недопускане на нерегламентирано третиране на излезли от употреба МПС на територията на община Сърница.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай