Велинград - online - “Зорница” предлага да се създаде комплекс за услуги за хора с увреждания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Зорница” предлага да се създаде комплекс за услуги за хора с увреждания
Публикувано 2016-04-12 10:24:08 от Темпо

В голямата зала на община Велинград на 5 април се проведе отчетно-изборно събрание на Общинската организация на инвалидите “Зорница”. Организацията отбелязва 25 години от своето създаване, а празничният повод бе съпроводен с изпълнения на групата “Приятели на песента”. Делегатите бяха приветствани от кмета Костадин Коев, който обеща съдействие за решаване на проблемите на хората с увреждания и помощ от страна на общината, за да бъдат те максимално информирани за различните възможности и проекти.

В отчетния си доклад председателката на “Зорница” Катя Славова наблегна не само на свършената работата и разнообразната дейност на сдружението, а преди всичко отправи поглед напред. Многобройната група на хората с увреждания в нашата община всекиденвно се сблъсква с доста проблеми. За да се търсят решения, ръководството на “Зорница” ще покани кмета К. Коев на нарочна среща в клуба и ще разчита на съпричастност и съдействие. Сред предложенията, които бяха обсъдени и на събранието, е създаването на комплекс за услуги на хора с увреждания, който да предлага рехабилитация, фитнес, басейн и други лечебни дейности. Такива комплекси вече са изградени на няколко места в страната, а СПА столицата безспорно има потенциал.
За свой председател членовете на “Зорница” отново преизбраха Катя Славова, което е висока оценка за досегашната й работа на този отговорен пост. В новия Управителен съвет ще работят Виолета Калпазанова, Марин Маринов, Елена Александрова и Елена Славова, а председател на Контролно-ревизионната комисия ще бъде Сийка Ананиева.
Като знак за сериозно отношение към проблемите в социалната сфера от “Зорница” отчитат и възобновяването на дейността на Общинския съвет по социални дейности, което стана факт на 8 април 2016 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай