Велинград - online - Бракониерският улов на риба на прицел 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бракониерският улов на риба на прицел
Публикувано 2016-04-19 09:09:50 от Темпо

Държавни институции и неправителствени организации ще правят съвместни акции срещу бракониерския улов на риба в област Пазарджик. Решението бе взето по предложение областния управител Трендафил Величков на заседание на Регионалния консултативен съвет по охрана на горите, дивеча и рибата. В срещата на 13 април участваха зам.-областният управител Стефан Мирев, ръководители на държавни институции, представители на всички държавни горски и държавни ловни стопанства в областта, членове на ловно-рибарски дружества от региона и представители на неправителствени организации.

В съвместните акции срещу незаконния улов на риба ще се включат представители на ИАРА, РДГ, ОДМВР, ловни надзиратели към съответната ловна дружинка по места и представители на неправителствени организации. Забраната за риболов влиза в сила от 15 април и ще продължи до 31 май - за водоемите до 500 м. надморска височина. От 1 май до 15 юни ще бъдат забранени водоемите от 500 до 1500 м. н.в. От началото на годината, инспекторите в отдел “Рибарство и контрол” Пазарджик са съставили 15 бр. актове за установени административни нарушения по Закона за рибарство и аквакултури, основно за улов на риба без риболовен билет, иззети са 17 бр. мрежи с обща дължина 1140 м.
Областният управител призова членовете на ловно-рибарски дружества да се включат в организираната от Яхт клуб Пазарджик акция по почистване на пътя Дебращица - Добра вода - Свети Константин - Дъното, която ще се проведе на 14 май.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола