Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.04.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.04.16
Публикувано 2016-04-19 10:23:01 от Темпо

ПРИЗИВ По инициатива на кмета Костадин Коев на 12 април общината стартира акция “Да почистим Велинград”. За дни на акцията са избрани двете поредни съботи 16 и 23 април, а призивът е всички граждани, които желаят, да почистят дворовете си и прилежащите им тротоари. Общината се ангажира със своевременото извозване на изнесените извън дворовете отпадъци.


ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ Във връзка с либерализацията на пазара EVN България въвежда еднократна промяна в сроковете за плащане на фактурите за електроенергия. Промяната към новия график ще се състои през периода с най-ниска консумация май - юни 2016 г. Всяка от фактурите ще бъде на база реален отчетен период, не по-дълъг от 31 дни. Графикът за отчитане не се променя.

ЗЕМИ Министерството на земеделието обяви търг за отдаване под наем или аренда на земеделски земи от държавния поземлен фонд за стопанската 2016/2017 година. Началните тръжни цени за землището на община Велинград са 26 лв/дка за едногодишни полски култури, 8 лв/дка за ливади и 7 лв/дка за пасища и мери. За община Ракитово цените са съответно 31, 8 и 7 лева за декар.

ПРОГРАМА ВЕЛИКДЕН Продължава поредицата от събития, включени в тазгодишната Програма Великден на велинградския Исторически музей. На 12 април нашият музей гостува с изложбата “Великденски яйца от Чепинския край” и с работилница за писани яйца в музея в Етрополе. На 15 април в Етнографския музей в Пловдив съвместно със Сдружението на чехите и словаците бе открита изложбата “Красота от близо и далеч”, а на 16 и 17 април бе организирана работилница за писани яйца. На 21 април предстои гостуване в Трявна, а на 23 април в Елена.

ПРЕГЛЕДИ По повод 7 април - международния ден на здравния работник, СБДПЛРПФЗ “Света Петка Българска“ направи на 14 април безплатно безплатно изследване на дишането и пулсоксиметрия на служителите в община Велинград. Специалистите от лечебното заведение проведоха първия преглед с кмета Костадин Коев и зам.-кмета Сергей Кичиков.

ОСТЕОПОРОЗА На 22 април от 9.30 до 13 часа в малката зала в община Велинград специалист ревматолог ще прави прегледи за остеопороза с цена 10 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола