Велинград - online - В голямото състезание конкуренцията е редом с приятелството 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В голямото състезание конкуренцията е редом с приятелството
Публикувано 2016-04-26 09:18:06 от Темпо

На 6 април се проведе фен-среща на деца от две училища в Пазарджик с трио “Парадайс” - финалисти на формата Х Фактор, приключил през януари. Малчуганите, почитатели на 4-ия сезон на най-голямото музикално шоу в света, са следили с интерес развитието на триото във формата и пожелаха да ги видят от близо. С голяма любов малките детски ръчички бяха изработили картички с послания за Сонай, Ваня, Наташа и тяхната ръководителка - Юлиана Ковачева.
От малка и непринудена, срещата се превърна в двучасов концерт, който децата от училищата показаха какво могат в областта на гимнастиката, пеенето, артистично поведение, а трио “Парадайс” им изпяха любимите си песни. Срещата бе един изключително приятен начин за беседа, за възпитание и отмора. Триото подариха визитките си на всяко едно дете с подходящо послание.
На 8 и 9 април във Военният клуб в Пловдив се проведе поредният Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен, организиран от Общински детски комплекс Пловдив, Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата и сдружение “Лъчи”, откриващо млади таланти в различни области на изкуствата. Председателят на журито Жан Шейтанов - преподавател в ДАМТИ Пловдив, музикални педагози, диригенти от Българско национално радио в рамките на 2 дни оценяваха 250 изпълнители от цяла България, разделени в четири възрастови групи.
По традиция и тази година вокална група “Караоке” участва в надпредварата. Грамоти за отличното си представяне получиха Лилия Радойчева, Теодора Райнова, Мария Лекова, Ани Ушева, Иванка Средкова и Кристина Попова. В първа възрастова група до 8 години награда на Националният дворец на децата получи Борис Ушев за изпълнението на песента “Арлекино”. Трио “Парадайс” - Наташа Златева, Сонай Юсеин и Иванка Средкова се появиха отново на състезателното поле и докато раздаваха автографи на малките си почитатели, спечелиха второ място в категория вокални формации.
В четвърта възрастова група Сонай Юсеин спечели трето място и стипендия от Министерство на образованието и науката. Първото и второ място бяха спечелени от деца, участвали в “Големите надежди на България”. Изключително високо ниво на конкурса, почти професионални изпълнения и отново големи успехи за децата от “Караоке”. Конкурсната програма завърши с импровизирано изпълнение на сцена на най-добрите от четвърта възрастова група, което показа, че в голямото състезание има не само конкуренция, но и приятелство.
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай