Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.04.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.04.16
Публикувано 2016-04-26 09:59:58 от Темпо

КМЕТ Веднага след Великденските празници кметът на община Велинград Костадин Коев ще проведе изнесени приемни в трите пенсионерски клуба. На 3 май от 9 до 12 часа кметът ще изслуша проблемите на пенсионерите в клуба в кв. Чепино. Приемната в клуба в Каменица ще бъде на 10 май, а в Лъджене на 17 май.


КЗК Жалбата, подадена от “Еко Титан” в Комисията за защита на конкуренцията, засега е със статут “оставена без движение” и по нея до края на изминалата седмица не беше образувано производство. Жалбата е против решението от 13 април 2016 г., с което кметът К. Коев обяви нова обществена поръчка за всички дейности по чистотата с процедура договаряне без обявление, по която за изпълнител е поканена пловдивската фирма “КМД” ЕООД.

СЕСИЯ Априлската сесия на Общински съвет - Велинград е насрочена за 28 април от 9.30 часа. Съветниците ще заседават по дневен ред с повече от 40 точки.

СМЪРЧ Директорът на Учебно-опитно горско стопанство “Г. Ст. Аврамов” Юндола г-н Драганов дари 30 дървета сребрист смърч на Община Велинград. Дърветата са засадени от кръстовището на бул. “Съединение” с ул. “Екзарх Йосиф” до кръстовището на бул. “Съединение” с ул. “Васил Левски”.

КЪРЛЕЖИ С настъпване на активния сезон на развитие на кърлежи и комари Община Велинград извърши дезакаризация на зелените площи. Третирането на тревните площи бе направено в периода 19-22 април, по предварително изготвен график в късните часове на денонощието. Във всеки обработен терен или обект са поставени указатели табели.

ЯЗОВИРИ Със заповед на областния управител на Пазарджик Трендафил Величков през май започват проверки на проводимостта на речните корита извън населените места и състоянието на язовирните стени. Комисиите от експерти от различни институции ще извършат обследване на речните легла. Ще бъде направен оглед на 500-метровата зона под стените на всички 87 язовира на територията на област Пазарджик.

ПРОЕКТИ Министерството на екологията обяви проектите, които тази пролет ще бъдат финансирани в рамките на националната кампания “Чиста околна среда 2016”. За кметства и общини максималната сума за проект е 10 000 лева и в тази категория имаме спечелени проекти от община Велинград и кметствата Горна Дъбева и Алендарова. За учебните заведения сумата е до 5 лева, одобрени са проектите на СОУ “Методи Драгинов” в Драгиново и ЦДГ “Радост” във Велинград.

КИНО “Пътуващо кино” гостува във Велинград на 19 април. В салона на НЧ “Отец Паисий-1893” бяха показани 4 нови български филма. От “Пътуващо кино” са потвърдили, че през част от летния сезон ще има кинопрожекции в курорта.

От редакцията: Заради Великденските празници следващият брой на “Темпо” ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ще излезе В СРЯДА, 4 май 2016 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай