Велинград - online - Откраднаха празнично зареден банкомат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Откраднаха празнично зареден банкомат
Публикувано 2016-05-04 10:39:14 от Темпо

Четирите почивни дни за Великден във Велинград започнаха с нощен обир в центъра на курорта. Около 4.30 часа сутринта на 29 април 2016 г. крадци са задигнали банкомата от местния клон на банка ДСК. Полицията е иззела записите от охранителните камери и изяснява как точно е извършена кражбата. Засега от МВР съобщават само, че устройството буквално е било изтръгнато с помощта на стоманени въжета и мощен автомобил. Цялата операция е протекла в суперцентъра на Велинград, на осветено място, където има доста охранителни камери.

Крадците не са влизали с взлом в самия банков салон, защото банкоматът е на входа на банката, в зоната за 24-часово обслужване на клиент. Това е помещение, което се заключва, но до него има достъп всеки, разполагащ с дебитна или кредитна карта. По информация на областния пресцентър на МВР то е било охранявано от частен СОТ, който е изпратил сигнала директно в сградата на полицейското управление във Велинград.
Няма официална информация за размера на сумата, която дръзките крадци са успели да задигнат. Практиката обаче сочи, че при поредица от неработни дни банкоматите се зареждат с повече пари, особено в туристически центрове като Велинград.
Това е втората показна кражба от банка в центъра на Велинград, първата бе през пролетта на 2000 г. от местния клон на ЦКБ, а обирджиите не бяха разкрити. Сега полицията продължава работата по случая и издирването на извършителите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води