Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.05.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.05.16
Публикувано 2016-05-04 10:40:27 от Темпо

КЗК Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство по жалбата на “Еко Титан” ЕООД срещу решението на кмета на Община Велинград Костадин Коев от 13 април 2016 г. за обявяване на нова обществена опръчка за дейностите по чистотота и озеленяването. В жалбата си фирмата иска временни мерки за спиране на решението. Предстои КЗК да се произнесе по казуса.


СПАСЯВАНЕ Кметът на Ракитово Ксотадин Холянов създаде общинска комисия по водно спасяване за предотвратяване на инцидентите в басейни, язовири и всички охраняеми и неохраняеми водни площи. Председател на комисията е зам.-кметът Димитър Топалов. Със заповедта се забранява работата на басейни без осигурен спасител, а собствениците на неохраняеми водни площи са задължени да поставят обозначителни табели, че къпането е забранено.

ТРАФИК Местната комисия за борба с противообществените прояви на молелетни и непълнолетни организира поредна лекция за ученици. По темата “Трафик на хора” в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” говори психологът Емилия Калоферова.

ДРЪВЧЕТА Разсадник “Кемера“ към Държавно горско стопанство “Алабак“ дари дръвчета - ясен, явор и липа на Община Велинград. Дръвчетата бяха залесени по бул. “Съединение“ и в парка до “Фреш”.

ТЕСНОЛИНЕЙКА На 6 май влак “Юндола” на теснолинейката от Септември през Велинград до Добринище ще пътува с рекордните 11 вагона и 2 локомотива. БДЖ осигурява между 330 и 360 седящи места във връзка с инициативата “Заедно в теснолинейката”. След паметното пътуване на 3 март, което бе изключително успешен старт на инициативата, още един голям български празник ще събере хора в Родопската теснолинейка.

ГОДИШНИНА На 3 май в 11 часа на паметника на Вела Пеева под хижа “Кисловодск” ще бъдат отбелязани 72 години от нейната гибел.

ДАР Третокласниците от ОУ “Неофит Рилски” с класен ръководител Садимка Маврова подготвиха 50 пакета и великденски картички, с които да зарадват за празниците деца в нужда от Пазарджик. След като помогнаха за Рождество Христово, сега третокласниците решиха да направят същото и за Възкресение Христово. За благородния жест от деца за деца помогна и Българският червен кръст във Велинград.

ПРАЗНИК На 28 април на гости на Дневния център за възрастни хора с увреждания бяха четвъртокласници от СОУ "Св.св.Кирил и Методий" с кл.ръководител Димка Джиева. Те стоплиха сърцата на възрастните хора с песни, стихове и лакомства и получиха от тях ръчно изработени кошнички с боядисани яйца. Дневният център получи дарения и от Гражданско сдружение "Бъдеще за община Велинград" и от част от учителския колектив на ПГИТ "Алеко Константинов".

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай