Велинград - online - Якоб Баран - Диана Енчева вдигнаха Купа Хебър 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Якоб Баран - Диана Енчева вдигнаха Купа Хебър
Публикувано 2016-05-10 08:52:47 от Темпо

В спортната зала “Васил Левски” в Пазарджик на 7 май се проведе открит национален турнир по спортни танци за Купа Хебър. Организатори на състезанието са Българската федерация по спортни танци, Община Пазарджик и КСТ “Импулс”.

Участници от цялата страна се състезаваха в 4 различни турнира: открит турнир, турнир за Купа Хебър, турнир “Изгряващи звезди” за най-малките индивидуални танцьори и двойки и турнир за формации, в който велинградският “Импулс” се включи с три свои формации.
Най-оспорвана бе надпреварата за Купа Хебър и точно в нея КСТ “Импулс” Велинград записа най-големия си успех. В конкуренцията на 24 двойки Якоб Баран - Диана Енчева спечелиха първото място и вдигнаха купата на победителите в латиноамериканските танци при юношите. В същата група Георги Драев - Ивана Цвеева се класираха на 13-то място в латина и на 18-то място в стандартните танци. При децата Мирослав Бозев - Габриела Навякова заеха четвърто място в стандарта и седмо в латина, а Георги Василев - Ивана Енчева станаха шести и в двата танцови стила.
Откритият турнир даде възможност за изява на повече двойки от “Импулс” Велинград. В клас 11Е сребърни медали завоюваха Владимир Величков - Габриела Рагина, а Георги Василев - Ивана Енчева са седми. В 13Е на седмо място се наредиха Мартин Ненов - Александра Тодорова. Бронзови отличия спечелиха Мирослав Бозев - Габриела Навякова в 11D и Георги Драев - Иванка Цвеева в 13D. В клас 15В в латина отново на върха бяха Якоб Баран - Диана Енчева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола