Велинград - online - Майки организираха акция “Великден” за семейство с 4 деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Майки организираха акция “Великден” за семейство с 4 деца
Публикувано 2016-05-10 09:25:06 от Темпо

Жените, обединени в социалната група “Велинградски майки” проведоха акция ”Великден”. Този път благотворителността бе с точен адрес - многодетно семейство с четири деца. Дамите потърсиха за съдействие отдела за закрила на детето и от там разбараха, че семейството живее в една стая и трудно успява да покрие всичките си нужди. Четирите им деца са момиченца са на различна възраст, като по-големите ходят на училище и детска градина.

Два дни продължи набирането на даренията и крайният резулат бе 27 пакета макаронени изделия, 9 литра олио, 15 килограма брашно, 21 броя консерви,18 килограма леща и боб, 10 килограма ориз, 10 килограма захар, 4 килограма сол, 10 килограма плодове, сладки, вафли, шоколади, бонбони, козунаци, млечни продукти. Семейството получи още 7 кг. прах за пране, 7 бр. веро,7 бр. четки за зъби, 2 пасти за зъби, 5 шампоана, 10 сапуна, тетрадки, книжки за четене и оцветяване, моливи, флумастри, острилки, тебешири, занимателни игри, топки, ранички, дрешки, обувки, играчки, домакински принадлежности, спално бельо, покривала за легла, килим, одеала, олекотени завивки.
Най-радостни от подаръците бяха момиченцата. Те харесаха най-много книжките за оцветяване, занимателните игри и раничките за училище. Пакетите с хранителни продукти, дрехи и играчки бяха занесени на семейството на 27 април, в навечерието на великденските празници.
Социалната група “Велинградски майки” благодари на дарителите, подкрепили акцията, на семействата Павлови, Георгиеви, на Петя Стоянова, на Тодор Шаламанов, на “ВИП-Велинград” и на всички помогнали, но пожелали да останат анонимни. Специална благодарност и за собствениците на заведението "При Миланка" за това, че позволиха то да се използва като пункт за събиране на даренията.
Директорът на отдел “Закрила на детето” Сашка Жекова от своя страна благодари на организаторите на акция “Великден” за доброто сътрудничество и човечността, която проявяват. А най-голямата награда е радостта в очите на четирите деца, за които този Великден бе по-щедър и запомнящ се.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води