Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.05.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.05.16
Публикувано 2016-05-10 09:39:29 от Темпо

ОТЧУЖДАВАНЕ Административният съд в Пазарджик образува първите дела по жалби на собственици на реституирани имоти във Велинград, за които през февруари 2016 г. Общинският съвет взе решения да бъдат отчуждени като паркове. Общината предлага да изкупи частните имоти по цени, определени от лицензиран оценител, но част от собствениците не са съгласни нито с цената, нито с повторното отчуждаване на вече върнатите им имоти.


ПРОЗРАЧНОСТ Програма “Достъп до информация” съобщи резултатите от проучване на 565 интернет страници на държавни и общински институции. Във фокуса на изследването е прилагането на Закона за достъп до обществена информация. 265 български общини са анализирани по 126 индикатора, за да се отчете нивото на прозрачност на тяхната работа. В класацията Община Ракитово заема 20-то място, с което отново е най-прозрачната община в Пазарджишка област. Община Велинград се нарежда на 89-то място по прозрачност.

БСП Велинградчанката Лилия Топорчева бе избрана за член на националното ръководство на Младежкото обединение в БСП по време на третата национална отчетно-изборна конференция на младите социалисти. Лилия Топорчева е на 25 години, от септември 2015 г. е стажант в Европейския парламент, първоначално към Секретариата на групата на социалистите и демократите в ЕП за Комисията по транспорт и туризъм, а в момента - към делегацията на българските социалисти.

СТАДИОН По жалба на акционерното дружество “Спорт Бееви” е образувано административно дело срещу решение на Общински съвет - Велинград от март 2016 г. С атакуваното решение общината дава старт на съдебен иск срещу дружеството, с който се иска да бъде обявен за нищожен извършеният при създаването на “Спорт Бееви” апорт на общински имоти - стадион и тренировъчно игрище.

ИСПАНИЯ Мариам Маврова взе участие в европейския конгрес на Асоциацията на международните европейски училища с музикална насоченост ИПС. На форума в Испания нашата страна стана пълноправен член на организацията, а като член на българската делегация Мариам участва в три концерта по време на конгреса и в музикалния фестивал EMUSIK-2016.

ЛАЙЪНС Представители на Лайънс клуб - Велинград посетиха Дневния център за възрастни хора с увреждания. По случай Великден те направиха дарение от пита и яйца.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай