Велинград - online - Гостоприемство и благодарност 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гостоприемство и благодарност
Публикувано 2016-05-17 08:54:41 от Темпо

Слънчева и приветлива Целодневна детска градина “Радост”отново посрещна скъпи гости на 13 май 2016 год. Педагогическият екип и децата имаха удоволствието и привилегията да посрещнат делегати от Националната конференция по ПУВ, която се проведе от 11 до 13 май 2016 год. в Пазарджик. Гости на детската градина бяха директори и учители от детски градини от цялата страна.

Облечени в народни носии, с питка с мед и сол, както повелява традицията, гостите бяха посрещнати от слънчевите деца на детската градина, които ги потопиха с таланта си, пресъздаден в авторската постановка на г-жа Иванка Дебелушина “Приказни измислици”. Завладени от поздрава на децата, гостите бяха насочени да посетят детските дворни кътове - нашата визитка, където децата от всички възрастови групи показаха уменията си да творят, играят и спортуват сред природата.
Докоснали се до магията на прекрасните дворни площадки, с много снимки и прекрасни впечатления, гостите отнесоха незабравими спомени за един чудесен кът от красивия Велинград, от уникалния двор на ЦДГ ”Радост” и от очарователните ни деца.
За да впечатлим всеки посетител в детската ни градина с очарователните дворни кътове, цветни градини, екстериорни елементи и цветова хармония, дължим своите огромни благодарности към всички наши родители, спонсори и приятели, които ни помогнаха със средства, труд и материали: Община Велинград, ”Металика Строй” ЕООД, Мебелна фабрика “Дейзи”, ”Кока-Кола”, Пламен Мавров, закуски “Кахраман”, Боряна Разсолкова, Димитър Канлиев, Албен Бакърджиев, ДЦВХУ с директор Елена Зизова, Петко Пунев, Кристиян Петров, Христо Шулев, Юлия Костянева, Илиян Тетимов, хотел “Камена”, Илиана Шулева, Цецка Велева, Ангел Захов и всички родители, които са наши помощници и на които ще разчитаме при реализиране на спечеления от нас проект на стойност 5000 лв., чрез който ще изградим като елемент от красивото ни дворно пространство детски забавен комплекс, в който децата ще спортуват и се забавляват сред природата. Благодарим ви от сърце!!!
Таня Голомехова, директор на ЦДГ ”Радост”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води