Велинград - online - Патронен празник с много таланти и награда от Русия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Патронен празник с много таланти и награда от Русия
Публикувано 2016-05-17 09:04:47 от Темпо

Тази година фокусът на събитията, с които СОУ “Св.св. Кирил и Методий” отбеляза своя патронен празник 11 май, бяха талантите - театрални, музикални, танцови, фолклорни...
Вечерта на 10 май бе посветена на театралното изкуство. На сцената на НЧ “Отец Паисий-1893” се изявиха възпитаници на езиковите паралелки - с постановки на немски и английски език и поетичен рецитал на руски език.
В навечерието на празника дойде новината, че създаденият от ученици филм “Червената шапчица” - съвременна трактовка на известната приказка, заснет на HD формат с мобилен телефон, е отличен със специален диплом като най-добър задграничен филм от международното жури на фестивала “Бронзов витяз” в руския град Томск. Филмът участва като част от програмата на фестивала за детско и младежко медийно изкуства “Арлекин” в подкрепа на Варна за Европейска младежка столица през 2017 г. СОУ “Св.св. Кирил и Методий” връчи грамота на всички ученици, изявили се като режисьори, оператори и актьори във филма: Венцислава Бормалийска, Никола Вардев, Васил Сергев, Зорка Шаламанова, Ванеса Димова, Никол Балабанова, Никол Христоскова, Илия Налбатски, редактор и дизайнерско оформление - Лазарина Билярова и Венцислава Бормалийска и на ръководителите на проекта Василка Дамянова - гл. учител по немски език и Виктор Вълков.
Тържеството на 11 май бе открито със слово на директорката Ани Василева, която пожела на учениците да следват полета на своите мечти и високи цели. Поздравителен адрес от името на кмета Ксотадин Коев поднесе ресорният зам.-кмет Сергей Кичиков, народният представител от ГЕРБ Димитър Гечев също изпрати поздравителен адрес. Със специално подготвена за празника презентация бяха показани най-значимите за годината постижения на учениците от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” в различни области - образование, изкуство, спорт. Още много таланти се изявиха в богатата концертна програма, а празничното настроение продължи и на 14 май, когато в училищния двор се състоя тържественото изпращане на 38-те дванадесетокласници от Випуск 2016.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола