Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.05.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.05.16
Публикувано 2016-05-17 09:41:28 от Темпо

АБИТУРИЕНТИ Идва 24 май и абитуриентите вече преброиха своите хубави 12 години на ученическия чин. Дойде време за раздяла с училището - на 13 май бе церемонията в ПГИТ “Ал. Константинов” с участието на кмета Костадин Коев, а на 14 май в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” с участието на зам.-кмета Светла Томова. На момичетата и момчетата от Випуск 2016 пожелаваме успех на матурите, красив и незабравим бал, късмет на кандидат-студентските изпити. Попътен вятър за всички ваши мечти!


ПОСТ След политическото решение на АБВ за оттегляне от врастта, областният управител на Пазарджик Трендафил Величков подаде оставка, която бе приета от министър-председателя Бойко Борисов. На 11 май Министерският съвет взе решение, с което до назначаване на титуляр за временно изпълняваща длъжността областен управител бе определена Гинче Караминова - досегашен заместник-областен управител, председател на общинската организация на ГЕРБ - Пазарджик.

СТРАТЕГИЯ Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград” организира обществено обсъждане на изготвената стратегия за периода до 2020 г. Обсъждането е насрочено за 15 часа на 18 май 2016 г. в голямата зала на община Велинград.

ИНФОТУР Журналисти от водещи руски издания, които се занимават с туризъм, ще посетят известни български туристически дестинации. В програмата на инфотура е включен и Велинград като СПА столица на България и на Балканите.

СРЕДСТВА Правителството одобри допълнителни средства по дейности и проекти за преодоляване на последиците от бедствия. Чрез Министерството на транспорта ще бъдат отпуснати 71 988 лева за обезопасяване и укрепване на ерозирали скални откоси по жп трасето Варвара - Долене и Велинград - Цветино и 6000 лева за разчистване на релсовия път и осигуряване на безопасно движение в междугарието Долене - гара Костандово. Около 1 милион лева се дават за аварийно възстановяване на участъци от пътя Костандово - Дорково - летовище Свети Константин - Пещера.

НАГРАДИ Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в Пазарджик връчи наградите от ежегодния конкурс "Професионалист на годината". В категория "Редова медицинска сестра" наградата е присъдена на Славка Фотева от общинската МБАЛ "Велинград", а в категория "Ръководител здравни грижи" Петя Аврамова от МБДПЛР "Вита" ЕООД - Велинград.

КОСТАНДОВО Двоен празник ще има на 21 май в Костандово - ежегодният фолклорен фестивал, който се организира от кметството и НЧ “Просвета-1919” и храмовият празник на обновената църква “Св. равноап. Константин и Елена”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай