Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.05.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.05.16
Публикувано 2016-05-17 09:41:28 от Темпо

АБИТУРИЕНТИ Идва 24 май и абитуриентите вече преброиха своите хубави 12 години на ученическия чин. Дойде време за раздяла с училището - на 13 май бе церемонията в ПГИТ “Ал. Константинов” с участието на кмета Костадин Коев, а на 14 май в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” с участието на зам.-кмета Светла Томова. На момичетата и момчетата от Випуск 2016 пожелаваме успех на матурите, красив и незабравим бал, късмет на кандидат-студентските изпити. Попътен вятър за всички ваши мечти!


ПОСТ След политическото решение на АБВ за оттегляне от врастта, областният управител на Пазарджик Трендафил Величков подаде оставка, която бе приета от министър-председателя Бойко Борисов. На 11 май Министерският съвет взе решение, с което до назначаване на титуляр за временно изпълняваща длъжността областен управител бе определена Гинче Караминова - досегашен заместник-областен управител, председател на общинската организация на ГЕРБ - Пазарджик.

СТРАТЕГИЯ Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград” организира обществено обсъждане на изготвената стратегия за периода до 2020 г. Обсъждането е насрочено за 15 часа на 18 май 2016 г. в голямата зала на община Велинград.

ИНФОТУР Журналисти от водещи руски издания, които се занимават с туризъм, ще посетят известни български туристически дестинации. В програмата на инфотура е включен и Велинград като СПА столица на България и на Балканите.

СРЕДСТВА Правителството одобри допълнителни средства по дейности и проекти за преодоляване на последиците от бедствия. Чрез Министерството на транспорта ще бъдат отпуснати 71 988 лева за обезопасяване и укрепване на ерозирали скални откоси по жп трасето Варвара - Долене и Велинград - Цветино и 6000 лева за разчистване на релсовия път и осигуряване на безопасно движение в междугарието Долене - гара Костандово. Около 1 милион лева се дават за аварийно възстановяване на участъци от пътя Костандово - Дорково - летовище Свети Константин - Пещера.

НАГРАДИ Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в Пазарджик връчи наградите от ежегодния конкурс "Професионалист на годината". В категория "Редова медицинска сестра" наградата е присъдена на Славка Фотева от общинската МБАЛ "Велинград", а в категория "Ръководител здравни грижи" Петя Аврамова от МБДПЛР "Вита" ЕООД - Велинград.

КОСТАНДОВО Двоен празник ще има на 21 май в Костандово - ежегодният фолклорен фестивал, който се организира от кметството и НЧ “Просвета-1919” и храмовият празник на обновената църква “Св. равноап. Константин и Елена”.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води