Велинград - online - Класика, фолклор и рок в един незабравим концерт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Класика, фолклор и рок в един незабравим концерт
Публикувано 2016-05-24 09:50:10 от Темпо

Много голяма крачка е направила създадената в началото на учебната година музикална школа към Общинския детски комплекс с ръководители Катерина Мирчева и Венера Ланджова. В това се убедиха всички гости на годишния концерт, който младите музиканти изнесоха на 19 май в залата на Художествената галерия.

15 малки китаристи, които са започнали да свирят на класическия инструмент под ръководството на г-жа Мирчева само преди броени месеци, получиха заслужени аплодисменти и комплименти. Репертоарът им от популярни мелодии до “Ода на радостта” на Бетовен и “Тухла в стената” на “Пинк Флойд” показва много сериозна амбиция за развитие и бе изключително радушно приет от публиката.
С чудесни изпълнения се представиха и другите възпитаници на Катерина Мирчева: саксофонистите Стилиян Ангелов, Александър Прегьов, Александър Гърков, Калоян Прегьов, Никол Драева, Любомир Мирчев, Иван Славчев и Мирослав Люгов и обоистите Даринка Николова, Стефан Ангелов, Владислав Мирчев и Теодора Кръстева. На сцената изгряха и талантите на флейтистките Лилия Радойчева, Дара Ланджова, Теодора Райнова, Михаела Николова и Елена Якимова с преподавател Венера Ланджова. Към музикалната класика и българския фолклор рок звучене в концерта добави новата рок група “EMVIPITE”.
На финала публиката стана на крака и пя заедно с музикантите, всеки от участниците получи грамота, а дирекорът на ОДК Мариана Зинкова благодари за изключително ползотворната и позитивна работа през годината. А концертът ще остане незабравим - не само защото бе първи!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай