Велинград - online - Лайънс проведе национална конвенция във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Лайънс проведе национална конвенция във Велинград
Публикувано 2016-05-31 09:36:57 от Темпо

Асоциацията на Лайънс клубовете в България избра Велинград, за да проведе своята Национална конвенция. На 27 и 28 май в хотел “Здравец” се събраха представители на 35 Лайънс клуба от цялата страна, като домакин бе велинградският клуб с президент Венета Захариева. Организацията на големия форум е признание за активната дейност на местния клуб в различни дарителски и благотворителни инициативи, подчерта г-жа Захариева.

На Националната конвенция имаше и сериозно международно присъствие начело с Георг Папас - международен директор на Лайънс клуб интрернешънъл - Кипър, проф. д-р Клаус Летцгуст - генерален секретар на Европа форум в Аусбург, Германия и председател на почетния съвет на мултидистрикт Германия, Ханс Петер Фишер - зонален лидер и координиращ Лайнс за България, представители на Лайънс от Гърция, Румъния и Македония.
По време на форума бяха проведени редица семинари и обучения за клубните ръководства и членове на младежките секции, а в залата на хотела бе открита изложба “Лайънс Експо”. В рамките на Националната конвенция бе представен отчет за дейността на Лайънс в дистрикт България, бяха споделени добри практики от отделните клубове и се проведоха номинации и избори за управителните органи на организацията.
Велинградският клуб проведе среща с членовете на Лайънс клуба в Скопие - Пайко мало, на която бе обсъдено побратимяването между българския и македонския клуб. В срещата във Велинград участваха и представители на Лайънс клуб - Охрид, което също е възможност за разширяване на международните контакти и дейност.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води