Велинград - online - Велинград по-чист на 4 юни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград по-чист на 4 юни
Публикувано 2016-06-07 08:53:22 от Темпо

Инициативата на БТВ “Да почистим България заедно” имаше своите активни последователи и във Велинград. Почистването на 4 юни сутринта започна в предварително определените от общината най-замърсени територии. Служителите от Общинска администрация начело с кмета Костадин Коев и неговите заместници чистиха района зад Курортна поликлиника и около река Луковица. Общинските съветници боядисаха част от дървената ограда на входа на парк Вельова баня, където в акцията се включиха и деца от музикалната школа “Звънче”.
На служителите на общинското предприятие “СИП и ТИЦ” се падна тежката задача да почистят една от най-замърсените зони в курорта - потъналите в боклуци топила зад Радоновите бани в кв. Чепино. Членове на БСП чистиха района около хижа “Кисловодск”.В кметство Драгиново основен обект за почистване бе сметище край реката в кв. Воденицата.
От общината предварително съобщиха, че с техника се включват “Целев” ЕООД, “Трансметал” ЕООД, “ТИПС” ООД, ЕТ “ДИК - Димитър Катранджиев”, “Голд” ООД и ВКТВ. С торби и ръкавици подпомагат кампанията ЕТ “Дими - Д. Тетимов” и ЕТ “Магистър - Моника Писарева”.
Общото количество събран боклук на територията на общината е около 200 тона, отчетоха организаторите на кампанията от БТВ, които заснеха и показаха много кадри от чистенето във Велинград. По обобщените данни на РИОСВ в рамките на инициативата в област Пазарджик на общинските депа са извозени общо 443 тона отпадъци. С участието на близо 4000 доброволци в акцията са почистени 157 локални замърсявания и 19 нерегламентирани сметища
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола