Велинград - online - 10 години “Надежда” дарява надежда 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

10 години “Надежда” дарява надежда
Публикувано 2016-06-07 09:01:43 от Темпо

В навечерието на Деня на детето Дневният център за деца и младежи с увреждания “Надежда” отпразнува своя 10-и рожден ден. Празничното събитие събра родители и приятели на центъра, превърнал се през годините във втори дом за много деца, които намират тук не само професионална грижа, а и топлина, разбиране и търпение от страна на персонала.

Да продължим с надежда - това бе пожеланието на директора на центъра Мирияна Атанасова, която специално благодари за подкрепата на Община Велинград, Помощното училище “Драган Манчов”, отдел “Закрила на детето”, ПГГС “Христо Ботев”, ЦОП, ЦНСТ и ЦНСТДМУ, на приятелите и дарителите. Официални гости на рождения ден бяха председателят на Общинския съвет Бельо Мандраджиев и общински съветници. Рождениците получиха много цветя, подаръци и поздравителни адреси, сред които и от предишния директор Вили Симеонова, която изгради здравите основи на тази нова за Велинград социална услуга. Лично поднесоха поздрави Елена Янева-Зисова, директор на Дневния център за възрастни хора с увреждания и Надежда Ганчева, помощник директор на ПГГС “Христо Ботев”.
За своите гости децата танцуваха любимия си “патешки” танц, изиграха приказката “Дядо и ряпа” и участваха в урок по музикотерапия. Рожденият ден завърши с голяма и красива торта и с много хубави пожелания за бъдещето на дневния център, който не само се казва “Надежда”, а дарява такава на десетки деца и техните семейства.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води