Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.16
Публикувано 2016-06-07 09:30:28 от Темпо

КУЛИНАРИ Новото сдружение на професионалните готвачи във Велинград Chef’s Club Velingrad организира кулинарен фест. Той ще се проведе в деня на хляба 9 юни, от 12 часа на централния площад “Н. Гяуров”. В първия кулинарен фест ще участва Гилдията на пекарите, а наред с многото кулинарни изненади ще има и демонстрация на карвинг.


СЪД На 31 май 2016 г. Висшият съдебен съвет стартира нов конкурс за административен ръководител на Районен съд - Велинград. Длъжността е вакантна вече близо 2 години, но на всички досегашни конкурси не се явяват кандидати. Срокът за подаване на документите е 14-дневен.

ОИЦ Областният информационен център (ОИЦ) започва серия от срещи в общините в Пазарджишка област, на които ще представи актуална информация за възможностите за финансиране от ЕС. Срещата във Велинград ще се състои на 15 юни, в Ракитово на 3 юни, а в Сърница на 17 юни.

КНИГА Книгата “Учители народни, будители духовни” ще бъде представена от нейните автори Радка Тотолакова и Емил Моллов и издателите от “Тангра-ТаНакРа” на 7 юни 2016 г. (вторник) в 16.30 часа в голямата зала на Община Велинград.

СТИПЕНДИИ С постановление на Министерския съвет от 20 май 2016 г. са определени общините, които ще получат допълнителни средства за изплащане на стипендии по Програмата зза деца с изявени дарби. В списъка е Община Велинград, която получава сумата от 1485 лева.

ПЕЩЕРА Представителният ансамбъл за народни песни и танци “Чепино” с ръководител Боян Байряков и Детският фолклорен ансамбъл “Чепинче” с ръководители Аделина Пещерска и Ели Саздова взеха участие в международния етнокултурен фестивал, който се проведе през уикенда в Пещера.

РАЛИ И това лято маршрутът на Премиум рали, което стартира от морския курорт Свети Влас и стига до пистата в Серес, Гърция, ще премине през Велинград. Луксозните автомобили ще бъдат на булевард “Съединение” във Велинград около обяд на 10 юни, след кoето ще отпътуват за Банско.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води