Велинград - online - Висши общинари с пропуски в декларациите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Висши общинари с пропуски в декларациите
Публикувано 2016-06-21 08:46:32 от Темпо

Сметната палата обяви резултатите от проверката на 959 имуществени декларации на кметове, зам.-кметове и председатели на общински съвети за периода 7 ноември - 31 декември 2015 г. В 178 от декларациите са открити несъответствия между посочените данни и публичните регистри.

Сред декларациите с открити несъответствия е и тази на кмета на Община Велинград Костадин Коев, който не е посочил във встъпителната си декларация дялове на съпругата си във фирмите “Родопска мебел 2007” ООД, “АиК” ООД и “Био Томи” ЕООД.
Кметът на Община Ракитово Костадин Холянов също не е декларирал данни за притежавани от съпругата му 345 кв.м. дворно място със 78 кв.м. жилищна сграда и 12 кв.м. гараж в Пазарджик и дялове във фирма “Кос-Хол” ЕООД.
Във встъпителната декларация на председателя на Общински съвет - Сърница Салих Османджиков липсват данни за притежавани от съпругата му дялове в “Османджик” ЕООД и “Османджик-72” ЕООД.
Данни за притежавани от съпругата му 1/2 идеални части от 6.6 дка нива в Панагюрище не е посочил във финалната си декларация предишният зам.-кмет на община Велинград Георги Янчев.
Съгласно Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни и други длъжности, когато е съставено заключение за несъответствие, председателят на Сметната палата уведомява изпълнителния директор на Националната агенция за приходите за предприемане на действия по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. От Сметната палата уведомяват по официален път и председателя на Държавна агенция “Национална сигурност”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай