Велинград - online - Илияна Йотова: Президентските избори са пътят към предсрочен парламентарен вот 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Илияна Йотова: Президентските избори са пътят към предсрочен парламентарен вот
Публикувано 2016-06-21 08:51:40 от Темпо

Много е важно кой ще е човекът, който ще определя българския национален интерес и ще го защитава навън, посочи евродепутат Илияна Йотова на среща във Велинград на 17 юни. Предстоящите президентски избори не са за някой, който просто ще стои в сградата на Президентството, а наистина ще отговаря за националната сигурност и ще изразява волята на българския народ, затова правим допитване до хората на БСП и тяхното мнение е важно, допълни Йотова.
За първи път партията ще проведе допитване до своите членове как да участва във вота наесен и с кои партии може да преговаря за издигането на общи кандидати. Това ще се случи от 27 юни до 3 юли. Изключително много се усложни международната обстановка, преформулират се съюзници и интереси и България вместо да изиграе своя златен коз като външна граница на ЕС, управляващите чакат да им кажат отвън какво да правят и безпрекословно да изпълняват, макар това да не са интересите на страната ни, категорична бе Илияна Йотова. Според нея президентските избори са пътят към предсрочни парламентарни избори. Управлява ни една коалиция в полуразпад, която трупа заем след заем, а пари няма за нищо, каза евродепутатът.
Нямаме сигурност като български граждани, няма пари за здравеопазване и здравната грижа е лукс, няма пари за образование и децата ни нямат равен образователен старт, посочи Илияна Йотова в Септември, където също проведе среща с жители на общината. Докога ще търпим, не се живее така, децата ни отидоха по чужбина, изразиха недоволство хората. Нямаме условия за бизнес инициативи и европейските пари не достигат до нас, казаха още те. Сред въпросите, които вълнуваха хората бяха и тези за енергийните проекти. Евродепутат Илияна Йотова изрази мнение, че управляващите трябва да понесат своята отговорност за решението на Арбитражния съд в Женева, според което България ще плаща 1,2 млрд. лева за прекратяване на проекта Белене. Това са пари, които ще плащаме всички ние, категорична бе Йотова. В срещите участва и областният председател на БСП Йордан Младенов. Tой запозна присъстващите със законопроектите, които партията подготвя - за управление на публичните предприятия и за създаване на държавно предприятие за обработка, производство и развитие на селскостопанската продукция.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води