Велинград - online - Каменчани събират подписка за подобряване на водоподаването 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Каменчани събират подписка за подобряване на водоподаването
Публикувано 2016-06-21 08:54:44 от Темпо

След поредната авария и поредното спиране на водата в Каменица в средата на изминалата седмица граждани от квартала започнаха подписка. За броени дни бяха събрани близо 500 подписа под текста, в който се казва:

“Докога, уважаеми управляващи от Общинска администрация - Велинград и ръководството на “ВКТВ“ Велинград, ще издевателствате над жителите на кв. Каменица с налагане на воден режим?
Докога за Вас поговорката “Вода гази, жаден ходи” ще бъде “девиз”?
Ние, жителите на кв. Каменица, най-отговорно Ви заявяваме, че не сме доволни от действията Ви, относно снабдяването ни с вода и ако веднага не предприемете спешни мерки и няма незабавни “видими резултати“, ако Ви звучи познато от последните избори, то ще използваме гражданското си право на протест, включително и гражданско неподчинение.”
Събирането на подписката ще продължи и през настоящата седмица в следните търговски обекти: червения павилион за цигари на площада), кафе "Венера", кафе "Киното", кафе "Точи", хранителен магазин до “Арапчал”, магазин за месо "Бутера", магазин "Драев" (зад Сярна баня), магазин за фураж, хранителен магазин "Шошева" (Финансовото), хранителен магазин при Карата и др. След това подписката ще бъде входирана в Общинска администрация и Общинския съвет.
Междувременно управителят на “ВКТВ” Йордан Нанов съобщи, че от 20 юни започва ремонт на водопроводната мрежа на ул. “Йорданка Чанкова”, която е една от критичните точки за водоснабдяването на квартал Каменица.
Паралелно със спирането на питейната вода на 15 юни аварира и водопроводът за топла минерална вода от “Власа”, заради което бе нарушено подаването на вода към няколко хотела - още един проблем от водопроводната система на СПА столицата, който повече не търпи отлагане.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България