Велинград - online - Местят празника на Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Местят празника на Велинград
Публикувано 2016-06-21 08:55:35 от Темпо

Общината реши да премести празника на Велинград, който по традиция се отбелязва винаги в първата събота на юли като начало на активния туристически сезон. Тази година СПА столицата ще празнува вместо на 2 юли, събота на 1 юли, петък. Причината е, че на 1 юли тук ще се състои заседание на Националния съвет по туризъм с участието на министъра на туризма Николина Ангелкова
. Вечерта на 1 юли видните представители на туристическия бранш, които са членове на Националния съвет, ще бъдат гости на празника на Велинград. В програмата ще видим трио “Сопрано” и формация “Етника”, духови оркестри и мажоретни състави, местните изпълнители от “Звънче”, трио “Парадайс”, Представителния фолклорен ансамбъл “Здравче-венче” и Мариам Маврова.
На 1 юли ще започнат и велинградските Празници на културата, които ще продължат до 17 юли . За първи път успоредно със събитията от афиша на Празниците ще тече благотворителна кампания под мотото “Всички заедно - да помогнем на безпомощните деца”. Тя е под патронажа на кмета на община Велинград Костадин Коев и със съдействието на Общинския съвет с председател Бельо Мандраджиев, дирекция “Социални и хуманитарни дейности”, народните читалища, самодейни състави, НПО и др. На всеки от концертите и другите културни събития ще има кутии за дарения, като със средствата ще бъдат подпомогнати болни деца, деца без родители, от домове и с финансови затруднения. Даренията ще се разпределят от комисия.
Благотворителната акция стартира с концерта в помощ на 3-годишния Фикрет Кабакчи от Драгиново и ще продължи не само в 17-те дни на Празниците на културата, а и през август. Всяка съботна вечер през август общината ще организира концерти с гост-изпълнители и местни самодейни състави, по време на които също ще се набират дарения. Лични покани да се включат в дарителската кампания ще бъдат изпратени до работещи местни фирми и неправителствени организации.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води