Велинград - online - 15 години с шлагерите на “Велина” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

15 години с шлагерите на “Велина”
Публикувано 2016-06-28 09:10:50 от Темпо

На 21 юни групата за популярни песни “Велина” предложи на своята вярна публика песенна палитра от шлагери, с което отбеляза 15 години на сцената. Концертът в НЧ “Отец Паисий-1893” бе наситен с хубави емоции, сърдечни поздрави и много пожелания към дамите - Ирина Балабанова, Таня Иванова, Йорданка Никова, Невена Стойнова, Зоя Андонова, Маргарита Гергева, Катя Теофанова, единствения кавалер - Тодор Шейнов и ръководителката на групата Ели Саздова.
Концертът мина на крилата на ангели - буквално, благодарение на красивото присъствие на малки момичета в бели ангелски одежди и преносно, благодарение на мелодичните песни и школуваните гласове (всички участници в групата пеят и в градския хор “Н. Гяуров”). Наред с любимите български песни прозвучаха песни на испански, сръбски, руски, английски език в различни музикални жанрове.
Както се полага на рожден ден, имаше подаръци. Мая Кондарева от КСТ “Импулс” поздрави приятелите от “Велина”, а шампионите на клуба от Москва Якоб Баран - Диана Енчева и Мирослав Бозев - Габриела Навякова украсиха с танц песните на рождениците. Трио “Сюрприз” с ръководител Ирина Байрактарова отправи поздрав с песен и пожелания за здраве и вдъхновение. Залата изпрати със заслужени аплодисменти изпълнението на “песенната стихия” Мариам Маврова.
Кулминацията бе поздравът от ДЮВИШ “Звънче”, които изпяха новата песен “Когато те открие любовта”. Песента е по музика на Хайгашот Агасян, аранжимент на Светослав Лобошки и тригласна обработка на създателя на група “Велина” Иван Казалиев и е подарък от семейството на Мариам Маврова. Г-н Казалиев, който 13 години ръководи групата, сподели вълнението си от годишнината и създаденото през годините и получи благодарността на членовете на “Велина” и настоящата ръководителка Ели Саздова. Йорданка и Иван Казалиеви връчиха поздравителен адрес, в който се подчертава, че колективът на “Велина” е изграден в тежките години на преход, но с голяма любов към музиката и желание ежедневието да се превръща в празник.
Концертът завърши с общо изпълнение на песента “Здравей, как си, приятелю”, в което се включиха “Велина”, “Звънче” и семейство Казалиеви. Поздравителни адреси и цветя до група “Велина” изпратиха народният представител Димитър Гечев, кметът Костадин Коев, Общинският съвет, НЧ “Отец Паисий-1893”, НЧ “В. Левски-1904”, НЧ “Св.св. Кирил и Методий”, СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Най-голямата награда за 15-те години, изпълнени с песните на “Велина”, бяха аплодисментите на хората, които обичат и ценят тяхното творчество.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води