Велинград - online - 15 години с шлагерите на “Велина” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

15 години с шлагерите на “Велина”
Публикувано 2016-06-28 09:10:50 от Темпо

На 21 юни групата за популярни песни “Велина” предложи на своята вярна публика песенна палитра от шлагери, с което отбеляза 15 години на сцената. Концертът в НЧ “Отец Паисий-1893” бе наситен с хубави емоции, сърдечни поздрави и много пожелания към дамите - Ирина Балабанова, Таня Иванова, Йорданка Никова, Невена Стойнова, Зоя Андонова, Маргарита Гергева, Катя Теофанова, единствения кавалер - Тодор Шейнов и ръководителката на групата Ели Саздова.
Концертът мина на крилата на ангели - буквално, благодарение на красивото присъствие на малки момичета в бели ангелски одежди и преносно, благодарение на мелодичните песни и школуваните гласове (всички участници в групата пеят и в градския хор “Н. Гяуров”). Наред с любимите български песни прозвучаха песни на испански, сръбски, руски, английски език в различни музикални жанрове.
Както се полага на рожден ден, имаше подаръци. Мая Кондарева от КСТ “Импулс” поздрави приятелите от “Велина”, а шампионите на клуба от Москва Якоб Баран - Диана Енчева и Мирослав Бозев - Габриела Навякова украсиха с танц песните на рождениците. Трио “Сюрприз” с ръководител Ирина Байрактарова отправи поздрав с песен и пожелания за здраве и вдъхновение. Залата изпрати със заслужени аплодисменти изпълнението на “песенната стихия” Мариам Маврова.
Кулминацията бе поздравът от ДЮВИШ “Звънче”, които изпяха новата песен “Когато те открие любовта”. Песента е по музика на Хайгашот Агасян, аранжимент на Светослав Лобошки и тригласна обработка на създателя на група “Велина” Иван Казалиев и е подарък от семейството на Мариам Маврова. Г-н Казалиев, който 13 години ръководи групата, сподели вълнението си от годишнината и създаденото през годините и получи благодарността на членовете на “Велина” и настоящата ръководителка Ели Саздова. Йорданка и Иван Казалиеви връчиха поздравителен адрес, в който се подчертава, че колективът на “Велина” е изграден в тежките години на преход, но с голяма любов към музиката и желание ежедневието да се превръща в празник.
Концертът завърши с общо изпълнение на песента “Здравей, как си, приятелю”, в което се включиха “Велина”, “Звънче” и семейство Казалиеви. Поздравителни адреси и цветя до група “Велина” изпратиха народният представител Димитър Гечев, кметът Костадин Коев, Общинският съвет, НЧ “Отец Паисий-1893”, НЧ “В. Левски-1904”, НЧ “Св.св. Кирил и Методий”, СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Най-голямата награда за 15-те години, изпълнени с песните на “Велина”, бяха аплодисментите на хората, които обичат и ценят тяхното творчество.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай