Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 28.06.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 28.06.16
Публикувано 2016-06-28 09:19:18 от Темпо

КРАЖБИ Областната дирекция на МВР - Пазарджик отчете чувствителен спад в броя на регистрираните кражби през първата половина на 2016 г. На територията на областта са регистрирани общо 660 престъпления против собствеността, докато за същия период на миналата година те са 753. Намаляването на броя на кражбите според МВР се дължи на активната работа на служителите от криминална и охранителна полиция, както и участието на сили на жандармерията от Пловдив.
От значение е и наличието на системи за видеонаблюдение, каквито са изградени на територията на общините Панагюрище, Стрелча и Ракитово. В процес на изграждане са в общините Септември и Пещера, но за съжаление Велинград не фигурира в този списък.

ГАЗ Товарен автомобил ГАЗ се удари в дървена ограда в Драгиново вечерта на 18 юни. Проверката с дрегер е показала, чеa 56-годишният шофьор А. Д. е карал с 2.07 промила алкохол.

НЕПРАВОСПОСОБЕН 16-годишен костандовец удари паркиран автомобил при маневра на заден ход на 23 юни. Проверката на полицаята е установила, че момчето е непълнолетно и неправоспособно, а плюс това управлявания от него бащин автомобил е бил с чужди регистрационни табели. Води се полицейско производство.

ЗАПЛАХИ За 24 часа в ареста във Велинград е задържан В. П. на 54 години. Мъжът има ограничителна заповед по Закона за домашното насилие и няма право да се доближава до 76-годишната си майка и 31-годишния си син. Въпреки това след употреба да алкохол е отправил към тях обиди и нападки и е направил опит за физическо насилие, след което се е намесила полицията.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води