Велинград - online - БСП - Велинград стартира допитване до своите членове за участие в президентските 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БСП - Велинград стартира допитване до своите членове за участие в президентските
Публикувано 2016-06-28 09:20:50 от Темпо

От 27-ми юни до 1-ви юли членовете на организацията на БСП - Велинград ще могат да вземат участие във вътрешнопартийното допитване, което партията провежда за участие в президентски избори 2016 г. “Въпросите за допитването не са изненада за никого. Често си ги задаваме помежду си, на събрания или в най-обикновени разговори.
Те се отнасят за формулата, която ще изберем, за да се явим на изборите и най-вече с кого”, посочи евродепутат Илияна Йотова, която отговаря за област Пазарджик като член на Изпълнителното бюро. Затова е важно да видим хората какво искат, как преценяват и политическата ситуация и ролята на БСП, допълни тя.
Допитването във Велинград ще се проведе чрез получаване на бюлетини от председателите на съответните ОПО-та и гласуване в урни. За кв. Каменица: в пенсионерския клуб от 10.00 до 12.30 ч. и от 16.00 до 19.00 ч. от вторник до петък. За кв. Лъджене: в офиса на БСП (старата сграда на Община Велинград) от 8.30 ч. до 17.00 ч. от понеделник до петък. За кв. Чепино: в пенсионерския клуб от 9.00 ч. до 12.00 ч. и от 16.00 ч. до 18.00 ч. от понеделник до петък. Урни ще бъдат разположени и пред читалище “Отец Паисий-1893” (кв. Лъджене) на 30.06.2016 г. (четвъртък), когато БСП - Велинград организира концерт за своите членове и симпатизанти с участието на народния певец Янко Неделчев. “Надявам се на активно участие в допитването на всички наши членове”, каза председателят Георги Янчев. Според него това е най-демократичният начин гласът на хората от БСП да бъде чут и уважен. Мнението на всеки наш член е значимо и заедно ще вземем решението в каква посока да тръгне партията в търсене на най-достойната кандидат-президентска двойка, посочи Янчев. Разяснения за кампанията, както и бюлетината, могат да бъдат видяни на фейсбук- страницата на БСП- Велинград. Електронно попълнена бюлетина може да бъде подадена на e- mail: bsp_velingrad@abv.bg

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води