Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.06.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.06.16
Публикувано 2016-06-28 09:29:25 от Темпо

ЕНЬОВДЕН 24 юни 2016 г. е рожденият ден на най-новия клуб във Велинград. Той ще се казва “Млад турист" и бе създаден на гара Аврамова, където младежите дойдоха за втора поредна година да събират билки от две планини - Родопите и Рила точно на Еньовден. Идеята за клуб “Млад турист” е на ветеранката туристка Любка Зинкова, която заедно с други туристи ветерани успява да увлече млади последователи по планиските маршрути около Велинград. За председател на клуб “Млад турист” бе избрана Катя Даскалова, а титлата “Господин Еньовден” заслужи Костадин Тодоров. Титли получиха и Гинка Салапатийска - млад фото-репортер и Натали Водева - млад журналист, които споделиха снимката и историята с читателите на “Темпо”.

ТУРИЗЪМ На 1 юли Велинград ще бъде домакин на изнесено заседание на Националния съвет по туризъм, който се председателства от министъра на туризма Николина Ангелкова. Заседанието ще се проведе в БЛЦ “Камена”, след което гостите ще вземат участие в Деня на Велинград и откриването на Празниците на културата.

СЕСИЯ Общински съвет - Велинград ще заседава на 30 юни 2016 г. по дневен ред от 36 точки. Съветниците ще определят броя на местата в “Синята зона” на ул. “Клептуза” и схема за таксиметровите стоянки във Велинград. Ще бъде обсъдено преминаването на делегирани бюджети на детските градини и ОДК.

ДОРКОВО 4 животни от малка ферма в Дорково бяха умъртвени, след като бе открито заболяването нодуларен дерматит. Дорково е поредното селище в региона след Сърница и Побит камък, където е регистрирана заразната болест.

ТЕАТЪР На 17 юни Дневният център за възрастни хора с увреждания организира посещение на манастира "Св.Мина" в София. Същата вечер ползвателите гледаха постановката"Хъшове" в Народния театър "Иван Вазов".


_MEDIANAME : 2image.jpeg   

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола