Велинград - online - 20 години “Звънче” с обич към музиката и публиката 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

20 години “Звънче” с обич към музиката и публиката
Публикувано 2016-07-05 10:25:58 от Темпо

С песента “Земя свещена” по музика на Иван Казалиев и текст на велинградския поет Иван Коев, в изпълнение на Иванка Алексиева, на 25 юни в Народно читалище “Отец Паисий” започна юбилейният концерт “Обич” на ДЮВИШ “Звънче”. Вече 20 години ръководената от семейство Йорданка и Иван Казалиеви школа и техните повече от 120 възпитаници дарява с песен, радост и гордост велинградчани.
Сред официалните гости на концерта бяха водещи имена в българската популярна музика - Красимир и Виолета Гюлмезови (дует ШИК), Хайгашот Агасян и Светослав Лобушки, както и много представители на град Белица, водени от кмета и от секретаря на НЧ “Никола Тодоров- 1885” Мая Падарева, която е участвала във ВИГ “Орион” към НЧ “Св.Св. Кирил и Методий” кв.Чепино, основана преди години от Иван Казалиев. Нашата община бе представена от Цвета Спасова и Илияна Гешева от ОА.
След думите на Иванка Алексиева към семейство Казалиеви “Обичаме Ви, благодарим ви и ще бъдете завинаги в сърцата ни”, бивши и настоящи възпитаници на школата изпяха “Химн на звънчета”. Изпълненията на вече големите “звънчета” Анелия Рачева, Христина Влахова и Мариям Маврова взривиха залата. Много и бурни бяха и аплодисментите и за изпълнителите от юбилейния албум „Обич”: 6-годишните Анжелина Денчева и Костадин Миров, Калина Деспотска, Михаела Нанова, Александър Дамянов, “рокерът” Венелин Каленов, Николета Сачкова, Цветина Вачева. Аплодисменти получиха и останалите участници в концерта Виктория Димитрова, Гергана Мечева, Никол Коткова, Анна-София Тоданова, Дара Байлова, Дарина Лагадинска, Мариян Марков, Дария Георгиева и Ванеса Баева. Юбилярите получиха много цветя и поздравителни адреси от кмета на общината Костадин Коев, от училищата и читалищата на Велинград, от първата възпитаничка на ДЮВИШ “Звънче” - момичето от Доспат, днес професор по музика в Чикаго, САЩ Румяна Дилова, от Юлиана Ковачева и ВГ “Караоке”, телевизия “Родина”, клуб “Ритъм” и др. Видимо развълнувани, Йорданка и Иван Казалиеви блрагодариха на малките и на вече порасналите деца-звънчета, на техните родители за доверието и помощта им, на вярната публика, на която обещаха още концерти и награди за славата на родния Велинград и ДЮВИШ „Звънче”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България