Велинград - online - Приключи проектът “Силно тяло - здравословен живот” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Приключи проектът “Силно тяло - здравословен живот”
Публикувано 2016-07-05 10:44:06 от Темпо

Група учители от СОУ “Св.св. Кирил Методий“ Велинград взеха участие в последната среща по проект на програма “Еразъм+” на тема “Strong body - healthy life” (“Силно тяло - здравословен живот”). Срещата се проведе в североизточния румънски град Яши. Присъстваха представители от партниращите страни Полша, Турция, България и Румъния.

Програмата бе наситена. Oсновното съдържание бе свързано с отчитането на извършената работа по проекта и обсъждането на финалните продукти. Тема на разговор бе отзвукът на дейността - това включва начинa, по който да продължим с дейности, свързани с проектната тема, след приключването на самия проект. Обсъден бе и вариантът за продължаване на връзките, създадени както между учениците, участвали в дейностите, така и между участвалите учители, и най-вече между институциите. Връзката ще продължи на ниво уебинари, фейсбук, електронна поща и други социални мрежи.
Предвижда се темите и идеите да продължат да битуват в училищния ни живот, като учениците да са главният двигател по иницииране на последващи дейности, свързани със здравословния живот и подобряване качеството на грижите за него. Естествено, това ще се случва под вещото ръководство на учителите по химия, физическо възпитание и спорт и учителите по английски език. Ще приемем благодатната идея за засилване на междупредметните връзки, провеждането на комбинирани уроци със засилено участие на партньорите ни, ползвайки полезното общуване между ученици и учители чрез възможностите на интернет комуникацията. Така направените и приети планове за бъдеща кооперация направиха поносима раздялата ни с партньорите от Турция, Румъния и Полша, които две поредни години бяха част от ежедневието ни.
Рила Попова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води