Велинград - online - 10 години в пристана на добротата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

10 години в пристана на добротата
Публикувано 2016-07-12 09:16:43 от Темпо

На 4 юли Центърът за рехабилитация и социална интеграция на хората с увреждания “Св. вмчца Неделя” в Ракитово отпразнува 10-годишен юбилей. Както искрено споделиха потребителите в своето благодарствено слово: “10 години ние, хората с увреждания, намираме пристан, в който за нас се грижи един чудесен и отговорен екип, за да се чувстваме пълноценни и достойнти граждани на община Ракитово.
10 години всеки работен ден един екип от усмихнати звезди ни посреща още в ранни зори. Замислил ли се е всеки от нас какъв би бил социалният му живот, ако не посещавахме този център, ако не бяха тези отговорни служители?”
Едно сърдечно и усмихнато посрещане и всеки гости се почувства специален. След сладката хапка медена пита всички имаха възможност да разгледат мераклийски подредената изложба с творения на потребителите в часовете по трудотерапия - везано, плетено, лепено, ваяно с вкус под ръководството на Райна Мечева. Интересна бе и фотоизложблата със спомени от изминалите години. А за подредените ястия мнозина възкликнаха “Произведения на изкуството!”
Словото на директорката на центъра Мария Балабанова, за която всички говорят с уважение и обич вече 10 години, припомни трудностите, перипетиите, но и успехите и радостите, които са го превърнали в притегателен център. Тя специално отбеляза ролята на целия колектив и благодари от сърце за всичко, което заедно са направили. Г-жа Балабанова благодари и на ръководството на община Ракитово, дирекция “Социална политика” и другите социални партньори.
В поздравителните си адреси кметът К. Холянов и председателят на Общинския съвет Н. Димова обещаха да бъдат отговорни към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение. Лично уважиха тържеството зам.-кметът Димитър Топалов, председателката на Лайънс клуб Венета Захариева, Ели Янева-Зисова - директор на Дневен център за възрастни хора с увреждания във Велинград, “кръстникът” на центъра г-н Андонов, г-жа Баева - директор на дневен детски център, г-жа Зарева - директор на център за настаняване от семеен пип, отец Стоил от църквата “Св. вмчца Неделя”, гости от чиатлище “Будилник” и бивши служители на центъра.
Разположени на богато подредените маси в ресторант “Старият часовник”, гости и потребители се насладиха на празничната програма с участието на малките чаровни певици от ДВГ “Дъга” с ръководител Стоян Арабов, певиците Гергана Благоева и Фатме Чукалова, самодейците от фолклорна група “Златна есен” с ръководител Никола Янев-Чоли. Посмяха се на скечовете в изпълнение на неподражаемите Николина Лефтерова и Мария Гергененова и се просълзиха от стихотворението “Доверие” на Илия Масларов в изпълнение на Венета Добрева.
Посрещнати с усмивка, всички бяха изпратени с пожелание за много здраве, спокойствие, дълголетие, за да бъдем заедно и през следващите десетилетия с вярата, че най-доброто всъщност предстои.
Невена Павлова

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай