Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.07.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.07.16
Публикувано 2016-07-12 09:44:23 от Темпо

КОНКУРС Само по един кандидат се яви на конкурсите за директор дирекция “Хуманитарна и социална политика” и началник на отдел “Финанси и бюджет” в Общинска администрация - Велинград. За директорския пост в “ХСП” кандидатства Рени Бакърджиева, която не бе допусната до следващия кръг на конкурса заради непредставени документи за професионален опит. До втори кръг - решаване на тест на 18 юли, е допусната Янка Тренчева, която кандидатства за началник на отдел “Финанси и бюджет” в общината.


ПГГС Със заповед на министъра на образованието Меглена Кунева от 28 юни 2016 г. Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” във Велинград е със статут на общинско училище. Министерствата заповед може да бъде обжалвана пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

МВР По случай празника на МВР 5 юли бяха наградени изявени полицейски служители. От РУ - Велинград парична награда получи инспектор Борис Боков, който е рекордьор по задържани водачи, предложили подкуп на полицаи.

ПРИЕМНА Депутатът от ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница. Наред с личните проблеми, свързани с намиране на работа, посетилите приемната са поискали съдействие по дългогодишния проблем с ремонта на пътя Велинград - Сърница.

КАМЕРИ Вече са монтирани и работят две камери за видеонаблюдение в центъра на Велинград. Камерите са пред сградата на общината и на площад “Н. Гяуров” и излъчват онлайн.

НАГРАДА На изнесено заседание в Панагюрище Областният съвет за развитие взе решение да присъжда награда за “Инвеститор на област Пазарджик”. Домакин на следващото заседание през октомври ще бъде Батак.

ОВОС Директорът на РИОСВ - Пазарджик К. Гешев издаде заповед, че не е необходима оценка на въздействието върху околната среда и водите (ОВОС) на Програмата за управление на отпадъците на Община Велинград. Програмата е за периода 2016 - 2020 година.

ТРАНСФЕР Министерският съвет взе решения за допълнителни трансфери на средства към общините в сферата на образованието. За учебници и учебни помагала в общинските училища и детски градини община Велинград ще получи 105 458 лева, община Ракитово - 52 537 лева и община Сърница - 13 110 лева. За оптимизиране на училищната мрежа за Велинград са предвидени 67 213 лева, а за Ракитово 22 205 лева. Община Велинград получава и допълнително 3240 лева за стипендии за образователни резултати.

ПОРЪЧКА Обществена поръчка за доставка на употребявани тежкотоварен автомобил, багер и валяк обяви кметът на Община Сърница Неби Бозов. Прогнозната стойност на поръчката е 91 666 лева, а офертите ще бъдат отворени на 26 юли 2016 г. Машините са нужни за изпълнение на капиталовата програма на общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай