Велинград - online - Концерт, зареден с Х фактор 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Концерт, зареден с Х фактор
Публикувано 2016-07-19 09:28:55 от Темпо

Неуловимото качество, което притежават звездите на музикалната сцена, харизма, магнетизъм, магията да владееш публиката - това означава “Х фактор” според множеството различни определения. Вечерта на 14 юли централният велинградски площад “Николай Гяуров” бе зареден с Х фактор благодарение на участниците финалисти от тазгодишното българско издание на световния телевизионен формат трио “Парадайс” и Стивън Ачикор, както и на втората в “Гласът на България” Стефани Илиева.

За велинградското трио “Парадайс” - Ваня Средкова, Наташа Златева и Сунай Юсеин това бе първи голям концерт пред местната публика и повод да благодарят на всички, които подкрепиха успешното им представяне в “Х Фактор”. Направиха го с много музика, с много настроение и раздаване на сцената. Заредиха изключително горещата юлска вечер с емоцията на музикални хитове от вчера и днес и поднесоха на многобройната публика един хубав концерт.
Заслуга за това имаха и приятелите: влюбеният в България нигериец Стивън Ачикор, който и във Велинград стана любимец на стари и млади и внесе в концерта усмивка, танц и сълзи с изпълнението на “Облаче ле бяло”; талантливият глас на България Стефани Илиева; велинградските таланти Мими Пашова и Ива Папаркова. Ръководителката на “Караоке” Юлиана Ковачева многократно благодари на велинградската публика за подкрепата, на общината за организирането на този концерт в рамките на Празниците на културата и лично на голямата певица Тони Димитрова за неоценимата й помощ за трио “Парадайс” по време на изпитанията в “Х Фактор”.
Впечатляващият финал на концерта, който събра на сцената толкова много пеещи деца от Велинград и техните приятели, разкри тайния Х фактор на музиката - да събира и да вълнува хората. Към кутията френски шоколадови бонбони, донесена им от Тони Димитрова, трио “Парадайс” получи и заслужените аплодисменти на своя първи самостоятелен концерт във велинградските Празници на културата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води