Велинград - online - Тука е така 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Тука е така
Публикувано 2016-07-19 09:36:45 от Темпо

Концертът на Криско на 16 юли несъмнено бе събитието с най-много публика в рамките на велинградските Празници на културата 2016. Независимо от промяната на началния час, верните почитатели на най-голямата българска рап звезда превзеха централния площад час преди концерта. Най-малките в публиката бяха на 2-3 години - на раменете на татко и мама, а преобладаващата част от феновете - тийнеджъри/ки с плакати, подготвени снимки за автограф и заредени телефони, за да запечатат всеки миг с идола.

На велинградска сцена Криско пя точно 40 минути, но изпълни точно хитовете, които хората бяха дошли да чуят и да пеят заедно с него. Концертът бе кратък, но динамичен, провокативен и пълен с енергия. Истинската драма се разрази след финала, когато полицията махна загражденията и тълпата от фенове като лавина се понесе към импровизираната съблекалня за изпълнителите зад сцената. В един момент имаше сериозна опасност от инциденти, защото всяко от децата бе готово на всичко, за да получи заветната снимка и автограф с Криско. Тогава бе обявено, че певецът ще даде само 10 автографа - съобщение, което предизвика порой от сълзи и разочарование. С намесата на десетина полицаи Криско успя да стигне до автомобила си и да напусне площада в посока следващото участие за вечерта.
След неговото заминаване на площада във Велинград емоциите варираха от пълно удовлетворение, че са видели и чули кумира си до голяма мъка, че специално отпечатаните за случая снимки останаха без автограф. “Тука е така”, както пее Криско.
Като подгряваща група в концерта на Криско участва велинградското трио “Парадайс”, а след концерта на сцената се изявиха танцьори от “Импулс” .
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води