Велинград - online - Покана-приветствие към обществеността на Велинград по повод честване на 50-год. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Покана-приветствие към обществеността на Велинград по повод честване на 50-год.
Публикувано 2016-07-19 09:40:34 от Темпо

Многоуважаема общественост, скъпи бивши и настоящи колежки и колеги,
Едно от най-старите предприятия в нашия град ще чества своя половинвековен юбилей през лятото на 2017 г. Това днес вече изцяло частно дружество е променяло през годините формата и облика си, но запази и до ден днешен традициите на добър земеделски производител. Давало е работа на повече от 600 човека от града и региона и до ден днешен е един от най-големите работодатели в общината.
Днес в оранжериите и допълнително наети площи се отглежда местен сорт малини на 700 декара, които след замразяване в собствена 1000t-хладилна база с шоков тунел, поемат път към европейските и световни пазари. В отлично качество, сертифицирано по най-високия стандарт за добри земеделски практики GLOBALG.A.P. Нещо повече - целта и задачата на младия ръководен екип, който стои зад мен, е да превърне Велинград и околността в малинака на България.
Всичко това са причини за младата еднолична собственичка на “Булгарцвет-Велинград“ ЕООД да се опита да направи с Ваша помощ един незабравим празник за Вас, които сте се трудили и се трудите в оранжериите, за обществеността и гостите на града по време на празниците на града през 2017 г. Затова се обръщаме към Вас с любезното съдействие на местните седмичници и медии:
Идеята ни е да сътворим албум-алманах на предприятието и да покажем развитието му през годините, както и да направим една обширна изложба с наши налични и предоставени от Вас материали. По този начин, изцяло в завета ни да запазим традициите, искаме да дадем на бъдещето ни историята му, на децата Ви част от топлите моменти от Вашето минало!
Не се колебайте, ако можете да ни помогнете - на Ваше разположение е екип от наши служители, които ще изслушат историите Ви и ще приемат с огромно удоволствие Вашите материали, които може да донесете лично в администрацията ни в началото на града, да изпратите на електронната ни поща office@malina.bg или да дойдем след заявка лично да приемем (0889050709).
Благодарим Ви предварително!
С пожелания за красиво лято,
Николай Ланджов, и.ф. изпълнителен директор на “Булгарцвет-Велинград“ ЕООД и малинопроизводители към група “Булгарцвет“

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води