Велинград - online - Юношите на “Нефтохимик” се подготвят във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

Юношите на “Нефтохимик” се подготвят във Велинград
Публикувано 2016-07-26 10:01:01 от Темпо

Велинград се очертава като любимо място за подготовка на детските и юношеските отбори на ПФК “Нефтохимик Бургас 1962”. Вече няколко години подред бургаският клуб изпраща своите гарнитури в курортния град, където има отлично съчетание от чист въздух, минерална вода и поносима за лятото температура.

От 17 до 27 юли във Велинград тренираше отборът на U19 със старши треньор Венелин Петков, който е и директор на ДЮШ. Заедно със своя помощник Иван Дончев той води подготовката на 25 момчета. Това е вторият етап от подготвителния период на отбора, в който се набляга главно на общофизическа, техническа и тактическа подготовка на отбора. През миналата състезателна година формацията U19 на ПФК $Нефтохимик Бургас 1962” участва в Елитната юношеска група на страната и успя да запази мястото си в нея, което беше една от целите на клуба. През тази година ще бъдат поставени по-високи цели и по-предно класиране.
Разговаряме с администратора и кинезитерапевт на ДЮШ в клуба Валентин Панайотов, който сподели за в. “Темпо”, че са избрали отново Велинград за този подготвителен лагер заради отличните условия на хотела, в който отсядат всяка година. Но сега са предпочели терена на стадиона в Ракитово, защото състоянието на тревното покритие на градския стадион във Велинград е доста занемарено и на практика не може да се ползва.
Обикновено един тренировъчен ден преминава в двуразови или триразови тренировки според плановете на треньора. Най-често се започва със сутрешен крос около 5 км, после около 10 часа е сутрешната тренировка, следва обяд и почивка, а следобедните занимания са в 17.30 ч. В своята работа треньорите наблягат на физическата подготовка и за развитие качествата на отделните футболисти, които те да показват по време на мачовете. Сегашното ръководства на ПФК “Нефтохимик Бургас 1962” си поставя като приоритет развитието на ДЮШ и работа със собствени кадри. Като потвърждение на това е фактът, че юношата от школата защитникът Даниел Андреев вече подписа професионален договор с “шейховете” и ще защитава цветовете на клуба в новата “А” на българския футбол. Другият юноша, на когото ще се разчита, е Мартин Иванов. Такава ще бъде и тенденцията занапред. Ще се работи целенасочено да се откриват и създават нови, надеждни футболисти от школата, които постепенно да навлизат в мъжкия отбор на клуба, воден от старши треьора Димчо Ненов.
До края на подготвителния период и до старта на първенството, който ще е на 13 август, на юношеския отбор му предстоят две контроли срещу “Ботев 2002” (отбор U 17) на 23 юли и срещу аржентинския отбор от Буенос Айрес ГЕБА на 26 юли в Ракитово. После предстои участие в традиционния турнир по футбол в Свищов за купата “Юлиян Манзаров”, а последният етап ще бъде в базата на село Българово до Бургас.
Георги Дишлянов

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай