Велинград - online - Иван Сестримски спечели купа “Пломари” за Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Иван Сестримски спечели купа “Пломари” за Велинград
Публикувано 2016-07-26 10:03:06 от Темпо

37 участници събра Седмият национален турнир по табла “Узо Пломари”, чийто кръг във Велинград се състоя на 24 юли в хотел “Свети Георги”. Тази година турнирът се провежда в 32 български града, а Велинград е част от маршрута на интересната спортна надпревара вече за четвърти път благодарение на организаторите “Леопард трейдинг” и велинградските им партньори “Диди-ко”.

Турнирът е за аматьори, които обичат спортна табла. Удоволствието от играта се съчетава с популяризиране на марката “Узо Пломари”. 2016 г. ще бъде запомнена и с факта, че на 16 и 17 юли в курорта Албена в турнира се включиха 652 участници. Това масово участие подобри предишния рекорд на Гинес за най-голям брой едновременно играещи табла, който бе регистриран в Турция. Сега рекордът в Гинес вече е български, а интересът към турнирната табла расте, както се видя и във Велинград.
Всички кръгове на турнира във Велинград бяха заредени с анасон и адреналин, като се играеше за обикновена табла по система на директно елиминиране. Финалният двубой бе оспорвана среща между Петко Петков и Иван Сестримски, който победи с резултат 2:1 игри. Победителят спечели купата “Пломари” за Велинград, бутилка узо, фирмена табла и правото да играе във финала в София на 10 септември за получава голямата награда - 5-дневна почивка за двама в Гърция. Класиралите се на първите 4 места във Велинград бяха наградени с табли “Пломари”, а за всички участници и публиката състезанието бе приятна лятна емоция.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води