Велинград - online - Неяснота около ФК “Чепинец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Неяснота около ФК “Чепинец”
Публикувано 2016-07-26 10:08:52 от Темпо

Двайсетина дни преди старта на първенството в Югозападна В АФГ все още не е ясно кога мъжкият тим на ФК “Чепинец” ще започне подготовка и с какви състезатели и треньор ще играе. Досегашният наставник на тима Атанас Стоилов официално прекрати отношенията си с отбора, като от новия сезон се очаква да води тима на “Германея” (Сапарева баня). Вероятно голяма част от футболистите от миналия сезон също няма да играят повече за “Чепинец”. Това поставя много въпросителни около състава на отбора.

През настоящата седмица се очаква да излезе регистрацията в съда на новия Управителен съвет на тима, който беше гласуван по-рано през годината. Веднага след излизането на регистрацията се очаква да се проведе събрание на новоизбраните ръководни фактори начело с председателя д-р Костадин Коев. Това съобщи един от членовете на съвета Филип Устабашиев. Там именно ще бъде обявено с какъв бюджет и с какви играчи ще разполага ФК “Чепинец” през новия сезон.
Според предварителните нагласи и слухове се очаква отборът да бъде воден от местен треньор и да се разчита на местни футболисти. Припомняме, че от игралите през миналата година състезатели само 3-ма отговарят на заложените критерии - Христо Сталев, Николай Байраков и Илия Иванов. Твърде вероятно е към тях да бъдат причислени играчи от юношеските формации на тима. Все пак повече яснота по темата се очаква да бъде дадена след провеждане на споменатото събрание на УС на клуба. Тегленето на жребия за Югозападна В група ще стане на 5 август.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България