Велинград - online - “Днес е денят” - първо професионално видео на Мариам 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

“Днес е денят” - първо професионално видео на Мариам
Публикувано 2016-07-26 10:33:15 от Темпо

Младата певица Мариам Маврова ще запомни своя 15-ти рожден ден с 12-часовия запис на своето първо професионално видео. Най-новата песен на Мариам се нарича “Днес е денят” и видеото е към нея. Продуцент на клипа е Димитър Кърнолски-Додо, директор на Арт център Кърнолски, а изпълнителен продуцент е бащата на изпълнителката Пламен Мавров.

За невероятното вълнение Мариам разказва: “Парчето е писано специално за мен, като музиката и аранжиментът са на Димитър Кърнолски-Додо и Константин Ангелов, а текстът е на Ангел Ангелов. Песенат е с поп звучене. Много се радвам и съм горда, че режисор на клипа е Павлин Иванов - Bashmotion. Това е режисьорът, който работи по клиповете на Графа, Криско, Мария Илиева, Дивна, Прея, Вензи и други известни български изпълнители. Усещането да снимаш и да си част от екип на истински професионалисти е невероятно. През цялото време около мен се суетяха гримьор, фризьор, стилист. В клипа има и хореография. За нея трябва да благодаря на Боряна Янкова. Успяхме с нея и с още две момичета, които танцуват с мен, да разучим всичко само за две седмици, по-точно за 6 репетиции. Мисля че се справих добре, режисьорът също остана доволен и ме похвали, каза, че съм супер професионалист след края на снимките. Надявам се и искам клипът да стане наистина хубав, защото аз и другите участници в него дадохме всичко от себе си, работихме с голямо желание”.
Адреналинът да участват в професионален видео клип на нова песен са изпитали и над 50 деца от Велинград - приятели на Мариам с различни таланти: музиканти, мажоретки, мотоциклетист, колоездач, малка футболистка, скейбордист и др. Велинградчани ще познаят във видеото красивата природа край нашия град и някои от неговите забележителности. в различни области на изкуството и спорта. Това ще стане през септември, когато се очаква премиерата на новия клип на Мариам Маврова с послание, че бъдещето е на децата и че не трябва да пропускат нито един ден да развиват своя талант и да бъдат щастливи.
Още веднъж специални благодарности на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion и неговия екип, хореографката Боряна Янкова и танцьорките Димона и Лили, стилистката Августина Маркова-Тути и нейната асистентка Мариам Саид, гримьорката Габи, фризьорите Грета Стефанова и Анна Гарданска, на музикантите и мажоретките от Представителен младежки духов оркестър “Димитър Мечев“ и мажоретен състав с ръководители Димитър Лазаров и Биляна Масларова, на съучениците и приятелите от 9 а и 9 б клас от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Велинград, на създателите на песента, на вокалния педагог Снежана Полихронова -Кърнолски. Към тях Мариам добавя: “И, разбира се, огромна прегръдка за моето прекрасно семейство.”
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води