Велинград - online - 5 пиеси на тазгодишната Театрална сцена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

5 пиеси на тазгодишната Театрална сцена
Публикувано 2016-07-26 10:34:10 от Темпо

В продължение на 3 вечери, от 21 до 23 юли, Народно читалище “Отец Паисий-1893” за пореден път посрещна участниците и публиката на Театрална сцена. През годините тази проява се утвърди като своеобразно продължение на Празниците на културата и възможност за среща с театрални постановки и състави от страната.

На 21 юли завесата на Театралната сцена се вдигна за пиесата “Грехове наши” по текстове на Антон Чехов. С нея за първи път във Велинград гостува софийската Арт асоциация “Водолей”, а спектакълът привлече и с името на Мариус Куркински, който се включва като глас.
Следващата театрална вечер започна с гостуването на НЧ ”Иван Вазов-1904” от Хисаря. Театралната трупа представи известната пиеса на Николай Хайтов “Лодка в гората”, а след това домакините от НЧ “Отец Паисий-1893” изиграха новия си спектакъл “Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников.
В афиша за събота също имаше два спектакъла. Театралната трупа “Талантинъ” от НЧ ”Никола Вапцаров” - Годеч изигра “Любовните приказки на баба” по текстове на П. Панчев , Ст. Л. Костов , Иван Вазов , Н. Русев “и още някой”. Театрална сцена’2016 бе закрита с пиесата на Рей Куни “Кръвта вода не става”, с която в нашия град гостува за пореден път театралната трупа към Дома на енергетика в Козлодуй.
В средата на август в читалището в Лъджене любителите на театъра ще могат да видят спектакъл на Музикално-драматичен театър “Константин Кисимов” Велико Търново. Има добра новина и за феновете на киното, защото в разгара на лятото в читалището ще има и кинопрожекции.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води