Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.07.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.07.16
Публикувано 2016-07-26 11:04:43 от Темпо

СЕСИЯ Промени на местни данъци и такси, нови искания за минерална вода от сондажите в Каменица, прекратяване на съсобственост с “Чепино автотранспорт” са част от точките, които Общински съвет - Велинград ще гледа на редовното си заседание на 28 юли 2016 г. След юлската сесия по правилник на съветниците се полага свободен месец, но практиката показва, че август е времето за извънредни сесии.


ПРОВЕРКА Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси съобщи, че са приключили проверките за спазване на сроковете за подаване на декларациите по чл. 12 от ЗПУКИ на новоизбраните кметове и общински съветници за мандат 2015 г. – 2019 г. Всички проверени 74 общински съвети, сред които са и тези в цялата област Пазарджик, поддържат регистри на декларациите за конфликт на интереси. Комисията е образувала общо 113 административно-наказателни производства, по които течат проверки.

СЪД Без изненади приключи и новият конкурс за административен ръководител на Районен съд - Велинград, обявен от Висшия съдебен съвет. Отново няма нито един кандидат за поста - ситуация, която продължава вече повече от година и половина.

ХЛЯБ За второто полугодие на 2016 г. Община Сърница ще получи от държавата 291 лева като сума за покриване на част от разходите за доставка на хляб и основни хранителни продукти в отдалечени населени места с по-малко от 500 жители. Доставките са за Горелска махала и Шаренци в района на село Медени поляни.

КОНТРОЛ Административен съд - Пазарджик остави без разглеждане жалбата на велинградското сдружение с нестопанска цел “Граждански контрол - защита на животните”. Жалбата е подадена против мълчалив отказ на кмета на община Велинград Костадин Коев за предоставяне на достъп до обществена информация. Според съда искането за достъп е удовлетворено, като кметът е издал съответната заповед. Сдружението може да обжалва съдебното решение пред по-горна инстанция.

КОНЦЕРТ Пианистката Александрина Попова ще изнесе клавирен концерт във Велинград. Домакин на културнато събитие ще бъде Художествената галерия на 28 юли 2016 г. (четвъртък) от 18 часа в Къщата на Цвета.

ПАНАИР До 4 август пред сградата на Община Велинград та ще продължи Български панаир на модата. Изложението се организира от “Български бизнес форум” ООД със съдействието на общината и ОП “Спортни имоти и пазари.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води