Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.08.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.08.16
Публикувано 2016-08-02 12:11:33 от Темпо

ДИРЕКТОРИ Конкурсите за избор на директори на държавни и общински училища приключиха и резултатите вече са известни. Новият директор на Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” във Велинград е Любка Байлова, на Основно училище “Неофит Рилски” Юлия Трионджиева, а на СОУ “Методий Драгинов” в Драгиново Дуня Бошнакова.
АСФАЛТИРАНЕ С постановление на Министерския съвет на Община Сърница са отпуснати 360 000 лева. Средствата са за първия етап на проект за ремонт и рехабилитация на улици в общината.
КЕТЪРИНГ Община Велинград обяви обществена поръчка за кетъринг - приготвяне и доставка на готова храна за три социални заведения: центровете за настаняване от семеен тип на ул. “Самуил” и до хотел “Витоша” и дневния център за възрастни хора с увреждания. Прогнозната стойност на поръчката е 113 667 лева за период от 12 месеца. Публичното състезание ще се проведе на 22 август 2016 г.
ВСС С дата 27 юли 2016 г. Висшият съдебен съвет стартира поредния нов конкурс за административен ръководител на Районен съд - Велинград. Срокът за подаване на документи от евентуалните кандидати е 14-дневен.
КИНО От 5 август в салона на НЧ “Отец Паисий-1893” започват кинопрожекции на 3D. Това е част от културната програма на читалището за летния сезон. В програмата ще бъдат включени анимирани филми за деца и летните хитове на 2016 г.
КЛАСИКА На 2 август в голяма зала на общината Велинград ще бъде изнесен благотворителен концерт класическа музика с участието на: Гинка Радилова- цигулка, Данаил Радилов- виолончело и Верджиния Радилова- пиано. В програмата ще прозвучат произведения на Й. С. Бах, Д. Шостакович, Монти, Астор Пиацола и музика от известни филми. Цената на билетите е 4 и 6 лв.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай