Велинград - online - Всяка събота - благотворителен концерт за болно дете 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Всяка събота - благотворителен концерт за болно дете
Публикувано 2016-08-09 09:55:51 от Темпо

В 4 последователни съботи през август Детско-юношеската вокално-инструментална група “Звънче” ще изнася благотворителни концерти на сцената на плодщад “Николай Гяуров” във Велинград. Концертите са под патронажа на кмета Костадин Коев и са продължение на благотворителната инициатива, която съпътстваше Празниците на културата. Всеки от концертите е в помощ на дете от общината, което има нужда от средства за лечение.

Изпълнителите и ръководителите на “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви са си поставили амбициозно предизвикателство: на четирите концерта да не повторят нито една песен. Репертоарът на музикалната школа е богат и разнообразен, така че всяка събота зрителите ще чуват нови и различни песни.
В благотворителните концерти се включват и други участници, които подкрепят каузата. В последните два съботни концерта участваха още малките танцьори от КСТ “Импулс”, народната певица Галина Домушлийска, диджей Жоро, флейтистката Венера Ланджова и театралната школа с ръководител Иванка Дебелушина. Всички те дариха таланта си в името на благотворителността.
За тригодишния Даниел Стоянов Петров, страдащ от микроцефалия, епилепсия и с голям риск за детска церебрална парализа по време на двата концерта са събрани 1 389 лева. Последният концерт на 6 август бе в помощ на Кристиян Тодоров Чолаков и се очаква общината да обяви размера на дарените пари. Надеждата на организаторите е повече хора да бъдат съпричастни, за да може реално да се помогне на деца, нуждаещи се от спешно лечение.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай