Велинград - online - Николай Байраков ще води “Чепинец”, велинградчани приемат “Марек” в I кръг 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Николай Байраков ще води “Чепинец”, велинградчани приемат “Марек” в I кръг
Публикувано 2016-08-09 09:56:50 от Темпо

Ръководството на ФК “Чепинец” гласува доверие на Николай Байраков и му предложи, а той се съгласи, да поеме подготовката на мъжкия отбор в изключително труден момент. Досегашният капитан сега ще стане играещ старши треньор и ще се опита да се справи с почти невъзможна ситуация.

32-годишният Ники Байраков, който в момента кара треньорски курс в Националната спортна академия, ще работи с УЕФА “В” лиценза на Димитър Муртин. Помощник на Н. Байраков ще бъде Ангел Минчев, с детския отбор ще се занимава Стефан Караманов, а юношите са поверени отново на Митко Ваклинов. На новата длъжност спортно-технически директор на клуба е поставен Любомир Петричев.
Специално за вестник “Темпо” новият старши треньор сподели, че началото ще бъде много трудно, защото се започва почти от нулата. Подготовката за сезона е доста закъсняла и реално започна на 1 август. Добра новина е, че вече са се отзовали 15-16 момчета, които са главно от нашия район - Велинград, Драгиново, Ракитово, Костандово и Дорково. Като основа на сега изграждащия се нов тим ще бъдат игралите в “Чепинец” през миналия сезон Николай Байраков, Христо Сталев и Илия Иванов. Ще се направи опит да се върнат в отбора и играещите велинградски футболисти на други места, а групата ще се допълни и от няколко юноши.
Допълнителни трудности създава и моментното окаяно състояние на тревното покритие. Полагат се усилия и се прави всичко възможно да се приведе теренът до по-нормално състояние. Надежда за постепенно стабилизиране и подобряване на организацията и бъдещо по-добро представяне на отбора дава гаранццията на кмета К. Коев, който е заявил категоричното си намерение да помага активно. В същата посока ще работят и останалите членове на Управителния съвет в състав Сергей Кичиков, Виктор Йовчев, Красимир Узунов и Филип Устабашиев.
При тази екстремна ситуация е добре феновете да проявят повече разбиране и търпение към отбора и неговото представяне в началото на първенството, защото не могат да се очакват чудеса. Необходимо е да се остави повече време на Николай Байраков и футболистите да работят в спокойна обстановка, за да се тръгне в правилната поска и да се преодолеят всички натрупани с годините проблеми.
На 4 август бе теглен жребият за програмата на Югозападната “В” група, в която ще играят 18 отбора. Първенството стартира на 14 август (неделя) и в първия кръг “Чепинец” ще бъде домакин на “Марек”. Във втория кръг ще гостува в Сапарева баня на “Германея”, където сега треньор е предишният наставник на велинградчани Атанас Стоилов, а в състава му сигурно ще бъдат и голяма част от играчите, които миналия сезон бяха с екипа на “Чепинец”.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води