Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.08.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.08.16
Публикувано 2016-08-16 09:30:19 от Темпо

СПОРТ С постановление от 4 август 2016 г. Министерският съвет отпуска допълнителлни 2 450 079 лева за физическо възпитание и спорт в държавните и общинските училища и детски градини. Община Велинград ще получи 12 917 лева, община Ракитово - 5 562 лева, а община Сърница - 1959 лева.


ОУП Община Ракитово обяви обществена поръчка за изготвяне на Общ устройствен план (ОУП). Прогнозната стойност е 101 044 лева без ДДС. Оферти ще се приемат до 15 септември 2016 г., а ден по-късно ще се проведе откритият конкурс.

ПОМОЩ В дирекция “Социална политика” тече приемът на заявления за еднократна помощ за първокласници. Тази година помощта е в размер на 250 лева, като границата за достъп е вдигната от 350 на 400 лева среден доход на член на семейството. Крайният срок за подаване на заявленията е 15 октомври 2016 г.

АВТОМОБИЛ Министърът на финансите Владислав Горанов е връчил ключовете на миниван “Опел Зафира” на кмета на Сърница Неби Бозов. Общината получава безвъзмездно автомобила, който е бил конфискуван от митническите власти в полза на държавата.

РУМЪНИЯ Духовият оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” към Народно читалище “Отец Паисий-1893” замина на турне в град Питещи в Румъния. Велинградските музиканти и мажоретки са поканени да участват във фестивала Teatrul “Al. Davila”.

БЛАГОТВОРИТЕЛНО На 5 и 13 август община Велинград организира два благотворителни концерта в помощ на 5-годишния Кристиян Чолаков. Участваха музикална школа “Звънче”, Клуб по спортни танци “Импулс”, “Дансело зумба” и Дани Кузманова с огнено шоу.

ТЕАТЪР В 19.30 часа на 18 август в салона на читалището в Лъджене завесата ще се вдигне за представление на Музикално драматичния театър “Константин Кисимов” Велико Търново. Актьорите от старата българска столица гостуват във Велинград с комедията “Госпожа министершата” на Бранислав Нушич.

ЮНДОЛА Традиционният летен събор на Юндола тази година ще се проведе на 28 август, неделя. Организацията за събитието вече е в ход, програмата и участниците в нея ще бъдат съобщени допълнително.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола