Велинград - online - Концерти за здраве 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Концерти за здраве
Публикувано 2016-08-30 09:16:11 от Темпо

С поредица от благотворителни концерти под патронажа на кмета К. Коев община Велинград събра 2800 лева за лечението на петгодишния Кристиян Тодоров Чолаков. На 19 август в инициативата “Заедно да помогнем на безпомощните деца” се включи “Белканто” - квартетът от четирима изпълнители, създаден в тазгодишното издание на телевизионното шоу “Х Фактор”. На велинградска сцена видяхме трима от квартета - Тончо, Валентин и Светозар, който натрупа телевизионна популярност и с участието си в шоуто “Като две капки вода”.
Те подкрепиха приятелите си от вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева и колегите от трио “Парадайс” Ваня Средкова, Наташа Златева и Сунай Юсеин, с които пяха заедно на сцената на “Х Фактор”. “Караоке”, “Парадайс” и “Белканто” направиха двучасов концерт, който предложи палитра от класическа и съвременна музика. Много велинградчани и гости на курорта пожелаха да се снимат и да получат автограф от “Белканто” и “Парадайс”.
На 20 август за Кристиян пяха възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви от ДЮВИШ “Звънче”, а на финала на концерта прозвучаха народните песни на Николай Учкунов.
На 27 август общината организира благотворителен концерт за събиране на средства за лечението на 15-годишния Идрис Юлиянов Пашалиев. В програмата участваха трио “Парадайс”, вокална група “Караоке”, Ива Папаркова, народният певец Янко Неделчев и Дани Кирилова с нейното огнено шоу.
Огромни адмирации за всички изпълнители, които през целия летен месец август дариха своя талант, за да помогнат за събирането на средства за лечението на деца от община Велинград. Радващо е, че толкова много деца и млади хора от нашия град се включиха в концертите, споделиха болката на своите връстници и техните семейства и помогнаха за лечението. Адмирации и за хората, дарили според възможностите си средства за здравето на децата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай