Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.08.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.08.16
Публикувано 2016-08-30 09:40:55 от Темпо

ДИРЕКТОР Община Велинград повторно обяви конкурс за директор на една от важните дирекции в Общинска администрация - “Хуманитарни и социални дейности”. Първата конкурсна процедура приключи без избран кандидат. Сега срокът за подаване на документи за длъжността е 1 септември 2016 г.


РАКИТОВО На 31 август Общински съвет - Ракитово ще проведе редовна сесия. Една от точките в дневния ред е подкрепа за декларацията на Общински съвет - Велинград против изграждането на мина за добив на волфрамови руди в местността “Грънчарица”. Съветниците в Ракитово ще приемат нова Наредба за управлението на общинските спортни имоти, а в навечерието на новата учебна година ще утвърдят и маломерните паралелки в общинските училища.

ЗЕМИ Директорът на Областната дирекция “Земеделие” Стоян Траянов определи членовете на комисиите за споразумение за ползване на земеделските земи в няколко населени места от община Велинград. Постоянни членове на комисията са Георги Георгиев - началник на Общинската служба “Земеделие” във Велинград, Надка Колчева, Биляна Хаджиева, Иван Стойчев от ОД “Земеделие” - Пазарджик и съответно кметовете на Велинград - Костадин Коев, Пашово - Хусеин Ходжа и Света Петка - Красимир Двояков.

БЕЗРАБОТНИ Област Пазарджик ще получи 342 166 лева в рамките на регионалните програми за заетост. Правителството определи размера на средствата според нивото на безработица в различните области. С парите ще се осигури заетост за безработни за период до 6 месеца.

ОТОПЛЕНИЕ Продължава приемът на молби за помощи за отопление за сезон 2016-2017 г. До момента в Пазарджишка област са подадени 7489 заявления, като най-голям брой са от жители на община Велинград. За отоплителния период 1 ноември 2016 - 31 март 2017 г. общият размер на помощта е 362 лева. Крайният срок за кандидатстване е 31 октомври 2016 г.

СЕЛИЩЕ На 1 септември 2016 г. в Сърница ще се състои обществено обсъждане на предложението за инвентаризация на горските територии и изработване на горскостопански план за ловностопански дейности и опазване на горите от пожари на територията на Държавно горско стопанство “Селище”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България