Велинград - online - Малта - очарователна и образователна 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малта - очарователна и образователна
Публикувано 2016-09-06 09:49:55 от Темпо

Противно на всяка теория Малта, освен средиземноморски курорт за почивка и забавление, се оказва и европейски център за обучение.
От 11.07 до 22.07.2016 г. ние, Боряна Чорева и Мария Чорбаджиева, учителки в СУ “Васил Левски”, Велинград, бяхме на обучителен курс Technology-Enhanced Learning в Малта. Островът ни посрещна с много слънце и морски бриз. Очаровани от природата, с трепет очаквахме началото на курса.
Той надмина очакванията ни. В него бяха включени около 50 учители от Чехия, Словакия, Полша, Румъния, Словения, Италия, Испания, Турция, Германия и др. За две седмици се научихме как да правим блог, wiki, уебсайт, кръстословици, да работим с интерактивна дъска и др. и как да ги прилагаме в учебния процес в българското училище.
След края на курса получихме European Technology-Enhanced Learning сертификат. А контактът с колегите от другите европейски държави ни обогати с нови идеи за учебно-възпитателния процес. Организаторите от ETI Malta се грижеха не само за професионалното ни развитие, но и за културното ни обогатяване. Те ни показаха красотата на Валета, пленителните The Three Cities, старинната столица Медина, изящния курорт Буджиба и прекрасния малтийски остров Гозо.
Двете седмици в Малта бяха истинско предизвикателство за нас, защото успяхме да докажем на себе си и на европейските си колеги, че в крайния Югоизток има интелигентни, можещи и знаещи учители, които искат да се развиват и да образоват младите хора. Има учители, които въпреки всички реформи, ще продължават да изпълняват мисията “учител”.
Боряна Чорева, ст. учител по математика, информатика и ИТ
Мария Чорбаджиева, ст. учител по български език и литература

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води