Велинград - online - Да пиеш вода от извора 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Да пиеш вода от извора
Публикувано 2016-09-06 09:53:16 от Темпо

Днес е предизвикателство и невероятна възможност да се усъвършенстваш и развиваш непрестанно. Европейските проекти по програма “Еразъм+” дават тази възможност всяка година на десетки учители от Европа. Ние, в качеството си на учители от Средно училище “Васил Левски” Велинград, имахме привилегията да бъдем част от проекта “Иновации в обучението - стъпка към успеха” по програма “Еразъм+”, “Ключова дейност - 1” и участвахме в двуседмичен курс в Оксфорд, Лондон на тема “Креативно преподаване в часовете по английски език”.

“Да пиеш вода от извора” е казал българският народ и това важи с пълна сила за нашия престой в град Оксфорд. Организацията и провеждането на курса бяха на академично ниво. Бяха ни представени иновативни практики в преподаването на чужд език. За наша голяма изненада всички тези нови методи на преподаване ни бяха демонстрирани на практика. Ние бяхме учениците и усетихме емоцията и радостта от креативния начин на преподаване.
Освен учене, разбира се, имаше и развлечения, и екскурзии, организирани от любезните ни домакини. Разгледахме най-популярните забележителности на Лондон: Бъкингамския дворец, Биг Бен, парламента, Лондонското око и река Темза. Незабравимо ще остане пътуването ни с ферибот от Плимут до остров Уайт - един от най-известните курорти на Британските острови. Да, зелено е думата, която най-ярко илюстрира Обединеното Кралство, но бихме добавили дружелюбно и сърдечно.
Оттук нататък наша цел е да приложим всичко научено от това ползотворно обучение в нашата практика, защото българското училище е част от голямото европейско културно и историческо наследство.
Цветина Райчева, Антоанета Георгиева - ст. учители в СУ “В. Левски”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай